Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Rekha Sharma

Star Trek: Discovery 1×4

Star Trek: Discovery 1×4

Cu tensiuni și mize ridicate, așa cum continuă Flotele Flăcării în eforturile lor de a pune capăt războiului cu Klingonienii, Burnham începe să se stabilească în noul său post la bordul USS Discovery.

Star Trek: Discovery 1×3

Star Trek: Discovery 1×3

Burnham se află la bordul USS Discovery unde își dă seama rapid că lucrurile nu sunt așa cum par, inclusiv misteriosul căpitan Gabriel Lorca.

The 100 2×12

The 100 2×12

Clarke se confruntă cu o alegere dificilă și Raven îl ajută pe Bellamy să navigheze pe Mount Weather, în timp ce Dr. Tsing începe să recolteze 47 de ani, în timp ce Jaha și Murphy se întâlnesc cu un străin în călătoria lor spre Orașul Luminii.

The 100 2×11

The 100 2×11

Eforturile lui Lincoln și Bellamy de a intra în Muntele Vremei au câteva consecințe brutale.

The 100 2×10

The 100 2×10

Viata este lasata in pericol in urma sosirii unei noi amenintari. Lincoln și Bellamy decid să intre în Muntele Vreme.

The 100 2×7

The 100 2×7

Bellamy îi poate lăsa pe Clarke să fie de acord să-l însoțească la nava picătură. Dr. Tsing se ocupă de un experiment muritor.

The 100 2×6

The 100 2×6

Tensiunile merg între Clarke și Finn. Raven află că Muntele Vreme interferează cu sistemele lor de comunicare.

The 100 2×5

The 100 2×5

Kane participă la o misiune de a face pace cu cei de la Grounders. Jasper decide să ia parte la un experiment riscant. Lincoln intră într-o lume a durerii și președintele Dante Wallace emite un avertisment.

The 100 2×3

The 100 2×3

După ce a descoperit un proiect îngrozitor în secția medicală a Muntelui, Clarke își unește forțele cu un aliat neașteptat.

The 100 2×2

The 100 2×2

Clarke dorește răspunsuri de la președinte. Abby efectuează o intervenție chirurgicală de urgență. Octavia va face orice pentru a găsi pe Lincoln.

The 100 2×1

The 100 2×1

Clarke este încă singură în camera albă, încercând înfricoșător să înțeleagă împrejurimile ei bizare. Planul lui Lincoln și Octavia este ruinat și un inamic se întoarce.

Arrow 1×15

Arrow 1×15

Un hoț de bijuterie, cunoscut sub numele de Dodger, vizează pietre rare în orașul Starling. Felicity îl convinge pe Oliver să meargă după hoț, iar Oliver îl lovește pe telefonul lui McKenna pentru a obține informațiile de care are nevoie pentru a găsi hoțul. Între timp, Thea se întâlnește cu un plictisitor și Moira îi întreabă pe un prieten pentru ajutor în legătură cu Malcolm.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.040)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.368)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.801)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.630)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.443)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.