Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Rebecca Olson

Rush 1×1

Rush 1×1

Premiera seriei introduce dr. William P. Rush, care își petrece timpul, în timp ce se deplasează în slujba sa, făcând o muncă liberă discretă pentru elita societății, după ce și-a pierdut slujba ca medic. Acum, operându-se din Mercedes-ul său de epocă, medicul care se scufundă, în timp ce mai puțin decât scrupulos, nu este imun la urâțenia pe care o întâlnește.

Rush 1×2

Rush 1×2

Rush is called in to help an up-and-coming MMA fighter who has a past untreated medical condition that could jeopardize a fight — if not his life. Meanwhile, Alex attempts to save his job at the hospital. Later, Manny and Eve discuss their roles and boundaries in Rush’s life.

Rush 1×3

Rush 1×3

Rush este chemat să trateze o urgență medicală suspectă la un club social unde Eva se confruntă cu cineva din trecutul ei. Între timp, Rush ajunge la tatăl său înstrăinat pentru a-l ajuta pe Alex să-și facă treaba. Cu toate acestea, Rush trebuie să navigheze relația lui stâncoasă cu tatăl său în timp ce chaperoning un actor tulbure înapoi pentru a seta după ce el pune în pericol revenirea sa de ultima șansă.

Rush 1×5

Rush 1×5

Pentru a evita anxietatea, Rush preia orice chemare medicală pe care o primește; Eva descoperă valoarea ei.

Rush 1×4

Rush 1×4

Rush și mama lui vitreg merg la prânz, ducând la un rezultat neașteptat. Căsătoria lui Alex este tensionată din cauza relației sale cu Rush. Rush ajută un ofițer de cauțiune cu răsplata sa rănită, terminând într-o situație dificilă. Eva acceptă o dată încercând să îmbrățișeze nevoia de echilibru între munca ei și viața personală.

Rush 1×6

Rush 1×6

Rush and Alex plan a bro-weekend at a medical conference only to discover that Rush’s ex-girlfriend Sarah and her new boyfriend are also attending. Meanwhile, Rush treats a politician trying to hide his illness during an election run.

Rush 1×8

Rush 1×8

Rush se reconectează cu fosta lui prietena Sarah și o găsește o persoană schimbată. Între timp, Alex merge mai adânc în lumea lui Rush și descoperă că ar putea fi în capul lui. De asemenea, Eva își petrece timpul cu Manny, care o încurajează să-și asume controlul vieții.

Rush 1×7

Rush 1×7

Rush treats a rock star who introduces him to, a powerful hallucinogenic drug that propels him toward a life-changing realization. Meanwhile, Alex takes a call on Rush’s behalf and gets a taste of his lifestyle. Also, Eve grows concerned when personal belongings disappear from her apartment.

Rush 1×10

Rush 1×10

Rush face unele schimbări de viață mari pentru a începe o viață nouă cu Sarah, dar el nu pare să scape de fantomele trecutului său. Între timp, Eva se ocupă de ramificațiile ultimei sale întâlniri cu fostul ei prieten JP De asemenea, greșelile lui Alex ajung la un cap când Steffi reapare cu o propunere șocantă.

Rush 1×9

Rush 1×9

Relația reînnoită a lui Rush cu Sarah se complică. Între timp, Alex încearcă să controleze furtuna cu soția lui. De asemenea, Sarah îndeamnă Eva să se gândească la celelalte posibilități pentru viitorul ei, doar pentru a le face să se spulberă atunci când JP resurface.

DC’s Legends of Tomorrow 1×3

DC’s Legends of Tomorrow 1×3

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.