Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Rachel Brosnahan

The Marvelous Mrs. Maisel 1×2

The Marvelous Mrs. Maisel 1×2

Viața lui Midge se află într-un șuviță, după plecarea lui Joel. Midge și părinții lui Joel își fac capul în timp ce încearcă să își păstreze familia împreună. Susie îl împinge pe Midge să se întoarcă pe scenă și să-și găsească vocea.

The Marvelous Mrs. Maisel 1×3

The Marvelous Mrs. Maisel 1×3

După alt arest, Midge se află în necazuri legale, forțându-i să se bazeze pe smilele lui Susie. Abe se apropie de Moishe cu o propunere interesantă. Lenny Bruce oferă o sursă neconvențională de inspirație pentru actul lui Midge.

The Marvelous Mrs. Maisel 1×4

The Marvelous Mrs. Maisel 1×4

Midge begins to move on from her once perfect life. Susie shows Midge the ropes while going on a tour of New York comedy clubs. Rose takes a bit too much pleasure in Midge's new living arrangements.

The Marvelous Mrs. Maisel 1×5

The Marvelous Mrs. Maisel 1×5

Midge scufundă într-o nouă linie de lucru și face niște prieteni ciudate pe parcurs. Susie continuă efortul ei de a păstra cariera lui Midge în mișcare înainte, dar este lovită cu câteva dezavantaje. Atât Midge cât și Joel experimentează dezavantajele noului stil de viață.

The Marvelous Mrs. Maisel 1×6

The Marvelous Mrs. Maisel 1×6

Midge găsește un alt fel de audiență pentru a juca, în mare măsură pentru slăbiciunea lui Susie. Abe primește experiența unei vieți. Weissmans vin împreună pentru o cină de familie. În sfârșit, Susie își demonstrează abilitățile manageriale.

The Marvelous Mrs. Maisel 1×7

The Marvelous Mrs. Maisel 1×7

Cu ajutorul lui Susie, Midge o face să acționeze la Gaslight. Abe surprinde femeile cu un oaspete de cină, trimițând Rose într-o spiră emoțională. Lucrând pentru promovare, Joel concepe un nou plan. Midge provoacă controverse după întâlnirea cu un mare comedian.

The Marvelous Mrs. Maisel 1×8

The Marvelous Mrs. Maisel 1×8

În finala sezonului 1, Midge și Susie se ocupă de repercusiunile lui Midge de a elimina un scenariu al unui comedian celebru. Cu tensiuni încă ridicate la gospodăria lui Weissman, Rose face unele schimbări îndrăznețe. Midge și Joel se reunesc pentru petrecerea de naștere a lui Ethan.

The Marvelous Mrs. Maisel 1×1

The Marvelous Mrs. Maisel 1×1

Midge Maisel are viața perfectă. Ea susține visul soțului său de a deveni un comic până când se bombează pe scenă și o învinuiri, conducând-o pe Midge înapoi la clubul de comedie și un act care ar putea schimba viața ei.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.