Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Patrick Sabongui

The Flash 4×14

The Flash 4×14

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Barry întâlnește o femeie puternică ale cărei abilități i-ar fi putut ajuta în lupta cu DeVoe. Între timp, după ce a aflat că DeVoe îi vizează pe toți cei aflați în autobuz, Ralph decide că nu mai vrea să mai fie erou, singura lui preocupare este să rămână în viață. Harry îl ajută pe Joe.

The 100 2×9

The 100 2×9

Lexa și Clarke reușesc să facă o înțelegere. Alianța nouă creată este în pericol. Monty vine cu un plan.

Supergirl 3×8

Supergirl 3×8

Grupul se întâlnește pentru nunta lui Barry și Iris, dar ceremonia este prăbușită de răufăcători de pe Pământ-X.

The Flash 4×2

The Flash 4×2

Barry se ocupă de ramificațiile abandonării lui Iris în timp ce se confruntă cu o meta care poate controla tehnologia.

The Flash 1×15

The Flash 1×15

Mark Mardon, după ce și-a supraviețuit moartea aparentă în timpul exploziei materiei întunecate, se întoarce să-l răzbune pe Joe pentru moartea fratelui său Clyde, purtând aceleași puteri de manipulare a vremii ca și fratele său decedat.

The Flash 1×17

The Flash 1×17

James Jesse, cunoscut sub numele de The Trickster, când a fost terorizat de o oră centrală cu douăzeci de ani în urmă. Acum a apărut un copiat pentru a-și continua numele și a relua crimele lui criminale.

The Flash 1×19

The Flash 1×19

Joe and Cisco visit Starling City and ask Captain Lance for help with their investigation into Dr. Wells; Laurel asks Cisco for a favor; Barry faces a new foe who can disguise himself as anyone he touches.

The Flash 1×20

The Flash 1×20

Barry, Caitlin, Cisco și Joe au pus o capcană pentru Wells. Cisco se folosește ca momeală, ceea ce îl pune într-un mare pericol. Între timp, Eddie ia o decizie cu privire la Iris, care lasă pe Joe un pic neliniștit.

The Flash 1×21

The Flash 1×21

Knowing it's a deliberate distraction from Dr. Wells, Barry and those at S.T.A.R. Labs can't help but deal with an angry, mind-controlling meta-gorilla.

The Flash 1×23

The Flash 1×23

Cu Acceleratorul de particule înapoi online, Barry se poate întoarce în timp pentru a opri Eobard Thawne în noaptea crimei mamei sale cu cincisprezece ani în urmă.

The Flash 1×3

The Flash 1×3

Barry și Joe urmăresc un metahuman mortal cu puteri de gaze toxice, iar Caitlin retrăiește noaptea exploziei care la ucis pe logodnicul său.

The Flash 1×4

The Flash 1×4

Pentru a fura un diamant neprețuit, căpitanul Cold achiziționează o armă specializată care poate ucide blițul. Joe dezaprobă că se întâlnesc cu Eddie și Iris.

The Flash 1×5

The Flash 1×5

În timp ce încearcă să-l oprească pe Iris să nu mai facă bloguri despre Flash, Barry investighează conexiunea generalului cu un meta-om exploziv.

The Flash 1×6

The Flash 1×6

Barry își ia ticălosul din copilărie, care se poate transforma acum în oțel. Iris în cele din urmă monede moniker "Flash".

The Flash 1×7

The Flash 1×7

Using his meta-human power to siphon electricity, Blackout robs Barry of his speed, then sets his sights on S.T.A.R. labs and Dr. Wells.

The Flash 1×8

The Flash 1×8

Săgeata vine în orașul central în căutarea unui criminal. Barry speră să coopereze, dar un meta-om care poate controla emoțiile se întoarce unul față de celălalt.

The Flash 1×10

The Flash 1×10

În timp ce Flash se pregătește să învingă blițul invers, Căpitanul rece, alături de Heat Wave, vine în căutarea unei lupte.

Arrow 5×11

Arrow 5×11

În timpul incidentului STAR Labs, ofițerul sub acoperire CCPD Tina Boland dezvoltă un strigăt sonic după ce a văzut-o pe partenerul său morând de către dealerul de droguri Sean Sonus. În prezent, Adrian îi spune lui Oliver că ANS investighează Walker, dar dosarul său a dispărut. În timp ce Felicity încearcă să o localizeze, Oliver îl duce pe Rene și Curtis în Hub City pentru a recruta Tina. Ea refuză inițial să se alăture, dar echipa interceptează atacul pe Sonus, care este, de ...

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.800)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.629)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.