Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Patrick Kennedy

Black Mirror 4×3

Black Mirror 4×3

Arhitectul Mia se luptă să păstreze un secret întunecat în timp ce investigatorul de asigurări Shazia recoltează amintirile oamenilor despre o scenă de accident din apropiere.

Black Mirror 1×1

Black Mirror 1×1

O parabolă răsucită pentru epoca Twitter, Imnul Național privește modul în care viața este mult mai dificilă pentru cei bogați și presupuși puternici, acum că informațiile sunt diseminate atât de repede, iar opinia publică este atât de tare, puternică și rapidă de schimbat. Este un thriller politic în care primul ministru se confruntă cu o mare dilemă - și asta e tot ce se poate dezvălui pentru moment ...

Black Mirror 4×6

Black Mirror 4×6

Pe o întindere plină de praf, un călător se împușcă peste un muzeu care se mândrește cu artefacte criminale rare - și o atracție principală deranjantă.

Black Mirror 1×2

Black Mirror 1×2

Intr-o versiune sarcastica a unei realitati viitoare, 15 milioane merite este o satira pe spectacole de divertisment si sete insatiabila pentru distragere a atentiei. În această lume, toată lumea este limitată la o viață de ciudățenie fizică ciudată. Singura modalitate de a scăpa de această viață este să intri în spectacolul de talent "Hot Shot" și să te rogi să-i impresionezi pe judecători.

Black Mirror 4×5

Black Mirror 4×5

Într-un depozit abandonat, căpitanii care caută provizii se confruntă cu un dușman nemilos și fug de viața lor printr-o pustietăță sumbră.

Black Mirror 1×3

Black Mirror 1×3

Stabiliți într-o alternativă reală, în care toată lumea are acces la un sistem care înregistrează tot ce fac, vedeți sau auziți. Nu trebuie sa uiti niciodata o fata, o vacanta sau o noapte din nou ...

Black Mirror 2×1

Black Mirror 2×1

Martha și Ash sunt un cuplu tânăr care se mută într-o cabană la distanță. În a doua zi după mutare, Ash este ucis, întorcând camionul de închiriat. La înmormântare, prietena lui Martha Sarah îi spune despre un nou serviciu care îi permite oamenilor să rămână în contact cu decedatul. Folosind toate profilurile sale de comunicare online și profiluri media sociale, poate fi creată o nouă "Ash". Martha este dezgustată de concept, dar apoi, într-o stare confuză și singură, decide să vorbească cu "el" ...

Black Mirror 2×2

Black Mirror 2×2

Victoria se trezește și nu-și amintește nimic despre viața ei. Toată lumea cu care se confruntă refuză să comunice cu ea și se bucură să-și filmeze disconfortul pe telefoanele lor. Victoria îl întâlnește pe Jem, care explică faptul că se transmite un semnal care a transformat cea mai mare parte a populației în voyeuri proști. Această apatie a permis celor afectați, "vânătorilor", să facă ceea ce doresc și sunt pe cale să-i facă pe oameni ca ea și Victoria.

Black Mirror 2×3

Black Mirror 2×3

Faceți cunoștință cu Waldo ... un urs albastru CGI de la emisiunea educațională de copii a copiilor, care în realitate este un personaj anarhic într-un spectacol comedic de satirică târziu. În spatele scenei, Waldo este exprimat și controlat de comediantul eșuat Jamie Salter. Când canalul decide că ar dori să-i dea lui Waldo propriul său pilot, compania de producție îl introduce într-o cursă politică împotriva uneia dintre victimele sale, conservatorul Liam Monroe, pentru o cascadorie. Jamie nu se simte confortabil cu politica - ...

Black Mirror 3×1

Black Mirror 3×1

O femeie disperată de a-și crește scorul social media lovește jackpot-ul când este invitată la o nuntă de lux. Dar călătoria nu merge așa cum era planificat.

Black Mirror 3×2

Black Mirror 3×2

Un călător american nu mai are semne de numerar pentru a testa un nou sistem revoluționar de jocuri, doar pentru a descoperi emoțiile sunt puțin prea reale.

Black Mirror 3×3

Black Mirror 3×3

După ce un virus îi infectează laptopul, un adolescent se confruntă cu o alegere descurajantă: execută ordine livrate prin mesaj text sau riscând expunerea unor secrete intime.

Black Mirror 3×4

Black Mirror 3×4

Într-un oraș pe litoral, în 1987, o femeie timidă și o fată de partid ieșind din comun face o puternică legătură care pare să sfideze legile spațiului și timpului.

Black Mirror 3×5

Black Mirror 3×5

După prima bătălie cu un inamic evaziv, un soldat începe să experimenteze senzații nefamiliare și probleme tehnice ciudate.

Black Mirror 3×6

Black Mirror 3×6

Moartea unui jurnalist aflat în centrul unei focuri de informare în mass media socială conduce un detectiv veteran și ucenicul său tehnic la o descoperire răcoare.

Black Mirror 4×1

Black Mirror 4×1

Căpitanul Robert Daly își prezidează echipajul cu înțelepciune și curaj. Dar un nou recrut va descoperi în curând nimic despre această navă spațială este ceea ce pare.

Black Mirror 4×2

Black Mirror 4×2

Îngrijorată de siguranța fiicei sale, mama singură Marie se înscrie pentru un dispozitiv de ultimă oră care monitorizează locația fetei - și multe altele.

Black Mirror 4×4

Black Mirror 4×4

Împreună cu un program de dating care pune o dată de expirare pe toate relațiile, Frank și Amy încep să pună la îndoială logica sistemului.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.018)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.276)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.782)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.357)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.