Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Parker Young

Imposters 2×5

Imposters 2×5

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Richard, Jules și Poppy au lovit o lovitură neașteptată în încercarea lor de a prelua inelul. Ezra ajunge să-și salveze familia, în timp ce Maddie se reconectează cu trecutul ei.

Imposters 2×4

Imposters 2×4

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O amenințare bruscă derivează încercarea lui Maddie de a-și găsi liniștea. Pasiunea lui Ezra și a lui Rosa se încălzește, în timp ce Bumblerii își fac escapada disperată peste graniță.

Imposters 2×3

Imposters 2×3

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Maddie continuă să se lupte cu demonii ei. Bumblerii trebuie să se lupte pentru a găsi o cale înapoi în America când află că doctorul se apropie de familia lui Ezra.

Imposters 2×7

Imposters 2×7

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Prietenii și dușmanii se convertesc la Bumbleri, ascunzându-se la cabana de familie de la Jules. Maddie, Sally și Max se reunesc în cele din urmă pentru un nou periculos con.

Imposters 2×2

Imposters 2×2

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Pe fugă după o confruntare violentă, Maddie găsește un refugiu într-un loc puțin probabil. Între timp, Bumblers-ul se ascunde în Mexic, pe măsură ce căile lui Ezra merg la noi înălțimi riscante.

Imposters 2×6

Imposters 2×6

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Maddie urmărește bărbatul care crede că o poate elibera. Jules împărtășește mai mult decât o băutură cu un confident puțin probabil. Doctorul face o decizie surprinzătoare cu privire la soarta Bumblers.

Imposters 2×1

Imposters 2×1

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Într-o încercare de a vinde inelul pe care l-au furat, Bumblers se îndreaptă spre orașul natal al lui Richard. Maddie învață că lăsarea ei în urmă este mai greu decât credea ea.

Arrow 4×20

Arrow 4×20

Când Oliver și Felicity caută o soluție magică pentru a învinge pe Darhk, Diggle, condus de răzbunare, ajunge pe locul lui Andy și se îndreaptă spre fratele lui. Între timp, Alex și Thea într-o vacanță care se transformă repede într-un coșmar.

Arrow 4×19

Arrow 4×19

Oliver și echipa se luptă să se conformeze morții lui Laurel, în special Diggle, care este copleșit de vină pentru că a ales să creadă că Andy se schimbase. Între timp, Lance refuză să creadă că fiica sa este într-adevăr plecată și îi cere lui Nyssa să o aducă înapoi. Un recente Black Canary observare în Star City doar pare să-și dovedească teoria lui că Laurel nu este de fapt mort.

Arrow 4×15

Arrow 4×15

Oliver își dă seama că are nevoie de ajutor în lupta cu Darhk, așa că îl cheamă pe un vechi prieten - Vixen. Folosind capacitatea ei magică de a chema puterile animalelor, Vixen se blochează în poziția lui Darhk și echipa se duce la război. Între timp, Thea are o discuție inima-cu-inima cu Malcolm.

Arrow 4×12

Arrow 4×12

Echipa se confruntă cu un impostor formidabil numit Calculatorul. Între timp, Nyssa o face să se miște și Roy Harper se întoarce la Star City.

Arrow 4×10

Arrow 4×10

Oliver trebuie să se ocupe de consecințele devastatoare ale ultimului atac al lui Darhk. Căutînd răzbunare, Oliver continuă o urmărire brutală în căutarea lui Dahrk.

Arrow 4×9

Arrow 4×9

După ce orașul este atacat din nou, Oliver se confruntă cu o mișcare îndrăzneață împotriva HIVE. Malcolm verifică pe Thea și o lasă cu un avertisment. Lucrurile au o întorsătură oribilă când Damien Darhk se răzbună brutal la Oliver petrecerea de vacanță.

Arrow 4×7

Arrow 4×7

Bătălia continuă un meci Green Arrow cu Damien Darhk este complicată de o revelație șocantă. Thea's bloodlust se întoarce și își pierde controlul în fața lui Alex.

Arrow 4×6

Arrow 4×6

Felicity este frenetică când află că Ray este în viață și că este ținut de Damien Darhk. Răzbunarea lui Felicity de a nu-l găsi pe Ray mai devreme provoacă o tensiune între ea și Oliver. Între timp, Sara se alătură lui Laurel, lui Thea, și a echipei, pe o misiune de salvare pentru Ray. Cu toate acestea, efectele Pitului Lazarus preiau și amenință să pună în pericol întreaga operațiune. Donna Smoak se întoarce în Star City.

Arrow 4×5

Arrow 4×5

Când lucrurile se răzvrătesc cu Sara, Oliver cheamă în favoarea unui vechi prieten care se ocupă de mistic, John Constantine.

Imposters 1×10

Imposters 1×10

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce Patrick și Maddie fac schimb de jurăminte de căsătorie, așteaptă multă așteptare între con artiștii și agenții FBI, deși nu este clar a cărui parte Maddie este în realitate sau cine va fi victorioasă.

Imposters 1×9

Imposters 1×9

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce nunta se apropie, Maddie se străduiește să-și mențină planul pe drumul cel bun, Patrick încearcă să facă o înțelegere cu Ezra, iar Max îi învață pe Richard despre trucuri, în timp ce Jules are o întâlnire neașteptată.

Imposters 1×8

Imposters 1×8

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Ezra, Richard și Jules îi oferă lui Maddie niște informații care schimbă viața. Maddie și Max expediază un plan pentru a-și salva viețile, dar au nevoie de ajutorul bumblerilor. Maddie și Patrick vorbesc căsătoria.

Imposters 1×7

Imposters 1×7

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O călătorie neașteptată îi pune pe Ezra la o răscruce de drum cu privire la viitorul său. Maddie și plecarea lui Patrick sunt părți egale de dragoste și înșelăciune. Jules vine în față cu trecutul ei.

Imposters 1×6

Imposters 1×6

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Patrick aruncă Maddie o petrecere de aniversare cu niște oaspeți surprinși. Max vine la salvare. Richard face o descoperire șocantă.

Imposters 1×5

Imposters 1×5

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Bucurându-se de stilul lor de viață con-artist, Ezra, Richard și Jules se apropie de Maddie. Lenny Cohen (Uma Thurman) curăță mizeria lui Sally. Maddie este devastată când doctorul îi dă o nouă misiune.

Imposters 1×4

Imposters 1×4

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Ezra, Richard și Jules vizitează părinții lui Maddie. Sally face o descoperire cu consecințe periculoase. Pe măsură ce Maddie se apropie de Patrick, Lenny Cohen apare pentru a face lucrurile drepte.

Imposters 1×3

Imposters 1×3

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Ezra, Richard și Jules găsesc un indiciu crucial pentru locația lui Maddie, interesul lui Maddie pentru Patrick aude clopotele de alarmă pentru Max, Sally și seful lor periculos - Doctorul.

Imposters 1×2

Imposters 1×2

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Maddie încearcă să-și prindă cele mai recente mărci, dar se simte atrasă de misteriosul Patrick. Ezra și Richard află că faptul de a fi un con artist este mai greu decât arată ... și face o descoperire surprinzătoare.

Imposters 1×1

Imposters 1×1

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Recenta femeie Ava (Maddie) și căsătoria fericită a lui Ezra se spulberă când descoperă că soția lui dulce a dispărut cu toți banii și suficiente informații sensibile pentru a-și distruge familia dacă se întoarce la autorități pentru ajutor. Pe măsură ce Ezra se devastă și caută răspunsuri, Maddie se pregătește expert pentru următorul ei con cu cohortele ei de încredere.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.732)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.802)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.521)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.515)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.927)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.