Filme – Seriale online pe cinemaHD

Orla Brady

Into the Badlands 3×4

Into the Badlands 3×4

Sunny și Bajie se confruntă cu un dușman mortal, cu o legătură întunecată cu trecutul lui Sunny; Chau îi atrage pe fratele ei în lupta împotriva Pilgrimului.

Into the Badlands 3×1

Into the Badlands 3×1

Sunny se întoarce în Badlands, căutând un leac pentru fiul său Henry. Vaduva și Chau fac un război civil sângeros. O nouă amenințare apare.

Into the Badlands 3×2

Into the Badlands 3×2

Sunny și Bajie caută ajutor de la Lydia. Vaduva se luptă să controleze MK Pilgrim încearcă să stabilească o nouă ordine în Badlands.

Into the Badlands 3×3

Into the Badlands 3×3

Sunny și Bajie se ascund sub acoperire pe fronturile văduvei, căutând trecerea la un posibil remediu pentru Henry; Tilda se confruntă cu văduva.

Into the Badlands 2×1

Into the Badlands 2×1

La șase luni după finalul sezonului 1, Sunny găsește un nou dușman, precum și un aliat nou, neașteptat, în timp ce MK află despre darul său într-un loc misterios.

Into the Badlands 2×2

Into the Badlands 2×2

Sunny și Bajie se luptă să rămână în viață; Văduva își consolidează puterea în fața provocărilor.

Into the Badlands 2×4

Into the Badlands 2×4

Vânsa de putere a Văduvei o aterizează într-o confruntare cu dușmanii ei, care și-au unit forțele împotriva ei; o amenințare veche reapare.

Into the Badlands 2×6

Into the Badlands 2×6

Sunny și Bajie se întâlnesc cu un prieten, dar trebuie să se confrunte, de asemenea, cu un inamic din trecutul lor; Vaduva face o alianță nesănătoasă.

Into the Badlands 2×5

Into the Badlands 2×5

Sunny și Bajie primesc ajutor dintr-o sursă puțin probabilă, pentru un preț; văduva consideră un risc; MK adoptă un plan periculos.

Into the Badlands 2×3

Into the Badlands 2×3

Sunny și Bajie întâlnesc un dușman periculos care știe Sunny; Vaduva se pregateste pentru o showdown; MK învață un secret.

Into the Badlands 2×7

Into the Badlands 2×7

Sunny se confruntă cu demonii săi interiori, iar prietenii lui încearcă să ajute; Vaduva exagerează răzbunarea pe dușmanii ei.

Into the Badlands 2×8

Into the Badlands 2×8

Sunny face un joc care îi face pe prietenii să-și pună întrebări despre loialitatea lui; Vaduva descoperă existența unei noi arme.

Into the Badlands 2×9

Into the Badlands 2×9

Sunny se bazează pe o persoană improbabilă pentru a ajuta la înfrângerea unui dușman; Bajie învață un secret șocant din trecutul său.

Into the Badlands 2×10

Into the Badlands 2×10

Sunny se confruntă cu cea mai dură manifestare a vieții sale; Bajie loialitățile sunt testate la limitele lor.

Into the Badlands 1×5

Into the Badlands 1×5

Când Sunny își asigură scăparea din Fortă, Quinn crește suspicios. Între timp, deciziile văduvei i-au pus într-un curs de coliziune cu Sunny și MK

Into the Badlands 1×1

Into the Badlands 1×1

Cel mai mortal Clipper din Badlands salvează un băiat misterios cu un secret întunecat, dar care poate să știe calea.

Into the Badlands 1×2

Into the Badlands 1×2

MK găsește refugiu într-un loc puțin probabil și periculos, în timp ce loialitatea lui Sunny este testată când Quinn încearcă să-l forțeze să comită un act de nedescris.

Into the Badlands 1×6

Into the Badlands 1×6

Sunny și MK se luptă pentru a scăpa de prinderea lui Quinn odată pentru totdeauna. Între timp, dușmanii baronului se conspiră să-l ducă în jos și să schimbe Badlands pentru totdeauna.

Into the Badlands 1×4

Into the Badlands 1×4

Sunny și MK încearcă să-și dea seama cum să controleze puterea băiatului. Între timp, Quinn pune un parlay periculos cu un baron rival pentru a ajuta la lupta împotriva văduvei.

Into the Badlands 1×3

Into the Badlands 1×3

Când Sunny începe să antreneze MK, băiatul se străduiește să învețe disciplina. Între timp, Quinn caută retribuție împotriva Văduvei și se confruntă cu consecințele.

Collateral 1×4

Collateral 1×4

 Pe măsură ce rețeaua intră, DI Kip Glaspie intră într-un joc periculos de putere cu MI5. Dar este prea târziu pentru a salva pe toți cei implicați?

Strike Back 6×10

Strike Back 6×10

Secțiunea 20 este disprețuită să-și clarifice numele. Și pentru a face acest lucru, ei au un plan mare și rătăcios.

Collateral 1×3

Collateral 1×3

Când criminalii pretind o altă victimă, DI Kip Glaspie decide să spargă regulile pentru a ajunge la fundul misterului.

Strike Back 6×9

Strike Back 6×9

Fara o descriere. revenim!!

Collateral 1×2

Collateral 1×2

DI Kip Glaspie știe că surorile lui Abdullah dețin cheia pentru moartea sa, dar de ce un ofițer MI5 sinistru se străduiește să deraieze ancheta?

Strike Back 6×8

Strike Back 6×8

Jensen începe să se înrobească în proiectul Tenebrae, în timp ce Mac și Wyatt se îndreaptă spre locul negru în care Idrisi este întemnițat, pentru al distruge înainte ca Lowry să ajungă la el.

Collateral 1×1

Collateral 1×1

DI Kip Glaspie conduce investigația filmării inexplicabile a lui Abdullah Asif, șofer de livrare a pizza și refugiat sirian.

Strike Back 2×10

Strike Back 2×10

În finala sezonului, Stonebridge și Scott se află într-o cursă împotriva timpului pentru a găsi o pereche de atentatori sinucigași care vizează Budapesta.

Strike Back 4×6

Strike Back 4×6

Secțiunea 20 este ruptă între devotarea resurselor lor misiunii sau salvarea uneia dintre ale lor. Sănătatea lui Stonebridge continuă să-l afecteze pe teren. Rețeaua lui Al-Zuhari se mișcă rapid, apropiindu-se. Kamali explică de ce apare încă o altă amenințare.

Strike Back 6×2

Strike Back 6×2

Secțiunea 20 începe să se încheie cu teroristul Omair Idrisi și soția sa, Jane Lowry, dar echipa este forțată să extragă de la Libia un negustor de arme, deținuți, Morgan Ives.

Strike Back 2×7

Strike Back 2×7

Un agent MI6 numit John Allen sfârșește prin a lua pe Stonebridge și Scott de la Viena într-o misiune periculoasă în Kosovo.

Strike Back 4×8

Strike Back 4×8

Scott caută o scăpare din Penitenciarul negru, în timp ce Locke devine suspicios față de Kamali. Echipa are loc pentru a localiza Stonebridge, a cărei stare crește din ce în ce mai tare când întâlnește planul lui Al-Zuhari din start. Continuând vendeta sa, Ulyanov se apropie de Scott și Stonebridge.

Strike Back 6×3

Strike Back 6×3

Pe măsură ce Jane Lowry se află în Budapesta, Mac și Wyatt sunt forțați să meargă sub acoperire pentru a se infiltra într-un grup periculos de supremațiști albi care au ceva de care are nevoie.

Strike Back 1×5

Strike Back 1×5

Atunci când un hacker intervine cu suportul aerian care provoacă o rachetă britanică să lovească forțele americane, Porter are misiunea de a găsi omul responsabil, un fost inginer de conducere care a fost demis din armată. Cu toate acestea, Porter este răpit și dus într-un lagăr de talibani.

Strike Back 3×2

Strike Back 3×2

Scott află că unul dintre ostatici este un operativ militar de rang înalt și că Waabri intenționează să vândă dispozitive nucleare în Africa de Sud.

Strike Back 4×7

Strike Back 4×7

Echipa își urmărește proprietatea furată în Rusia, unde Scott și Stonebridge continuă carierele lor ca "pretendenți". Deoarece sănătatea lui Stonebridge continuă să se deterioreze, ei descoperă noi mistere despre un plan al lui Al-Zuhari. Kamali este îngrijorat de faptul că identitatea sa de copertă nu poate ține.

Strike Back 6×4

Strike Back 6×4

Nu avem o prezentare generală în limba engleză. Ajutați-ne să ne extindem baza de date adăugând una.

Strike Back 2×9

Strike Back 2×9

Scott și Stonebridge se îndreaptă spre Cecenia pentru a descoperi Latif și un stoc de arme chimice.

Strike Back 3×3

Strike Back 3×3

Scott și Stonebridge descoperă un cleric radical islamic pentru a recupera dispozitivele nucleare, dar sunt retrași de o lovitură aeriană a CIA și de localnici ostili.

Strike Back 4×9

Strike Back 4×9

Scott și Stonebridge încearcă să-și respecte promisiunea de a proteja Ester; Richmond și Martinez urmează un asociat al lui Al-Zuhari; echipa încearcă să oprească un infiltrator înainte de a ajunge într-o zonă populată.

Strike Back 6×5

Strike Back 6×5

Secțiunea 20 trebuie să înceteze pe Lowry și pe Dr Markov să facă și să elibereze o armă chimică mortală. În nevoia disperată de informații, Novin infiltrează o casă a unui drogator.

Strike Back 2×8

Strike Back 2×8

În Kosovo, Stonebridge, Scott și patru ostatici se află în stricăciune după ce au fost dublu traversați de soldații KFOR și de drogul Lord Hasani.

Strike Back 3×4

Strike Back 3×4

Scott și Stonebridge se pregătesc pentru un atac al Al-Qaeda în timp ce au fost aruncați într-o fermă algeriană cu liderul nomad și curierul rănit. Între timp, înapoi la sediul central, Dalton este chemat pe covor pentru relația cu curierul.

Strike Back 4×10

Strike Back 4×10

Scott și Stonebridge se confruntă cu un nou jucător de pivot în planul lui Al-Zuhari, iar cu un atac iminent se ridică, echipa recurge la măsuri discutabile, declanșând un conflict în cadrul unității.

Strike Back 6×6

Strike Back 6×6

Lowry îi cheamă pe un tânăr jihad să dezlănțuiască gazul mort într-un aeroport aglomerat, în timp ce Reynolds este forțat să ia o decizie decisivă pentru viață, în timp ce Secțiunea 20 urmărește prevenirea atacului.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (19.165)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (13.841)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.195)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Hunter Killer (2018), online pe net subtitrat in limba Româna (6.840)
  Actiunea filmului se invarte in jurul unui capitan de submarin, care trebuie sa lucreze cu trupele SEAL pentru a salva viata presedintelui rus, care a fost luat prizonier in timpul unei lovituri de stat militare de un general rus.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (6.024)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]