Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Nisreen Slim

Arrow 5×19

Arrow 5×19

Oliver, Echipa Arrow, ARGUS și SCPD au început o lovitură de oraș pentru Adrian Chase. Helix spune lui Felicity că au o modalitate de a găsi Chase, dar ei vor avea nevoie de ceva mare și ilegal, în schimbul ei.

Arrow 5×13

Arrow 5×13

Acum 16 luni, Rene și-a privit soția, un dependent, fiind ucis de un comerciant în fața fiicei lui Zoe, care a fost transferată în foster; iar Rene a fost interzis să o întâlnească. El a fost inspirat de arcul verde care îl ucide pe Darhk și îl salvează pe Star City, hotărând să-și înceapă vigilența. În prezent, un om armat atacă primăria și ucide și rănește mai mulți membri ai personalului. Felicity identifică șoferul ca James Edlund, un fost grefier și un susținător al ...

Arrow 5×1

Arrow 5×1

Un criminal nou, mort, Biserica Tobias, amenință Star City, care îl obligă pe Oliver să ia în considerare formarea unei noi echipe de super-eroi care să-l ajute să lupte. În retrospective, Oliver se confruntă cu Bratva din Rusia.

Imposters 1×5

Imposters 1×5

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Bucurându-se de stilul lor de viață con-artist, Ezra, Richard și Jules se apropie de Maddie. Lenny Cohen (Uma Thurman) curăță mizeria lui Sally. Maddie este devastată când doctorul îi dă o nouă misiune.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.037)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.348)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.627)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.418)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.