Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Michelle Mitchenor

Lethal Weapon 1×18

Lethal Weapon 1×18

Riggs face o descoperire șocantă despre moartea lui Miranda care îl conduce înapoi la cartel într-o căutare frenetică a răspunsurilor. Disperarea lui sălbatică îl lasă pe Murtaugh rupt între angajamentul față de partener și angajamentul său față de familia sa.

Lethal Weapon 1×17

Lethal Weapon 1×17

Riggs și Murtaugh lucrează din nou cu agentul DEA, Karen Palmer, și împreună câștigă cunoștințe despre operațiunile noi de cartel periculoase. Pe măsură ce atașamentul lui Riggs la Palmer se adâncește, la fel și acțiunile sale impulsive, mai îngrijorându-l pe căpitanul Avery și Delgado. Între timp, Trish explorează potențialul unei noi oportunități de carieră uimitoare.

Lethal Weapon 1×16

Lethal Weapon 1×16

O crimă care implică un fenomen de fotbal de liceu îl atrage pe Riggs și pe Murtaugh în lumea câștigătoare și coruptă a recrutării colegiilor. Între timp, Murtaugh consideră o schimbare mare în viața sa profesională, iar Riggs are în vedere o schimbare și mai mare a vieții sale personale, deoarece petrece mai mult timp cu agentul DEA, Karen Palmer.

Lethal Weapon 1×15

Lethal Weapon 1×15

Riggs și Murtaugh sunt forțați să lucreze din nou cu agentul DEA, Karen Palmer, pentru a-l proteja pe Leo Getz, un avocat care a fost legat de Cartel. Pe măsură ce cei trei încep să înțeleagă că Leo nu poate fi singurul cu o țintă pe spate. Între timp, Riggs începe să vadă agentul Palmer într-o lumină nouă ... citește mai mult

Lethal Weapon 1×12

Lethal Weapon 1×12

Atunci când o mașină care conține cantități mari de cocaină este furat dintr-un depozit, Riggs și Murtaugh se îmbracă într-un inel de furt notoriu. Între timp, Murtaugh trăiește câteva dureri în piept înspăimântătoare. Dacă conducerea lui Riggs nu este suficientă pentru un declanșator, procurorul de apărător al cauzei nu este altul decât Trish ... citește mai mult

Lethal Weapon 1×11

Lethal Weapon 1×11

Murtaugh și Riggs suspectează abuzul de putere în departamentul LA Sheriff, când investighează uciderea unui Texas Ranger.

Lethal Weapon 1×9

Lethal Weapon 1×9

Întreaga sărbătoare o sălii de vacanță este tăiată când sunt chemați să examineze o crimă nemilos.

Lethal Weapon 1×8

Lethal Weapon 1×8

Când un heist de cazino de un milion de dolari ia o întoarcere mortală, Riggs se împrietenește cu singurul martor credibil, un băiat de opt ani, și îl duce în grija lui. Pe de altă parte, Murtaugh trage niște cascadorii periculoase, încercând să demonstreze tuturor că poate fi un tip de motocicletă. Între timp, Riggs are în vedere ce să facă cu banii pe care ia primit de la vânzarea casei sale în Texas.

Lethal Weapon 1×7

Lethal Weapon 1×7

Riggs și Murtaugh privesc uciderea unui expeditor de modă din LA și descoperă o operațiune subterană DEA. În alte evenimente, cu Trish și cu copiii departe, Murtaugh merge pe un "bender", iar Riggs are vise tot mai reale despre Miranda.

Lethal Weapon 1×6

Lethal Weapon 1×6

Investigarea crimei unui tânăr model îl conduce pe Riggs și pe Murtaugh la una dintre cele mai bogate familii ale lui LA, iar Riggs este zdruncinat atunci când un vechi prieten al soției sale este, de asemenea, legat de caz. Înapoi la domiciliu, Murtaugh este șocat să descopere că fiica lui trimite fotografii frumoase prietenului ei nou.

Lethal Weapon 1×5

Lethal Weapon 1×5

Murtaugh pătrunde adânc în psihicul unei foste sigilii marinare, care este urmărită pentru activități criminale, și trage paralele între el și partenerul său, Riggs, care a servit și în armată. Legătura lui Riggs cu suspectul amenință să intervină în cazul, dar îl obligă să se deschidă lui Murtaugh.

Lethal Weapon 1×4

Lethal Weapon 1×4

Un șir de spargeri se lovește aproape de casă pentru Murtaugh atunci când se întâmplă în propriul cartier, și devine la fel de personal pentru Riggs când o altă pauză se termină într-o accidentare. Între timp, Roger Junior se conectează cu un vechi prieten care ar putea fi răsturnat în acțiuni penale proprii.

Lethal Weapon 1×2

Lethal Weapon 1×2

O plângere de zgomot la domiciliul unui boxer îl conduce pe Riggs și pe Murtaugh într-un caz care implică alergători ilegali, iar Riggs devine personal investit în rezultatul când una dintre țintele lui îi amintește de soția lui. Între timp, Trish se îngrijorează de sănătatea lui Murtaugh.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.