Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Michael Wren Gucciardo

The Deuce 1×3

The Deuce 1×3

Aspectul unui partener neașteptat surprinde pe Vincent. Rudy cumpără într-un plan de rival să reconfigureze Deuce. Candy ia în considerare intrarea în afacerea cinematografică. Abby își pierde locul în noua ei slujbă. Darlene lucrează ore suplimentare pentru a compensa pe Larry.

The Deuce 1×5

The Deuce 1×5

Căutând o cale de ieșire din construcția sa, Bobby încearcă să schimbe mintea lui Vincent cu privire la oferta lui Rudy. Darlene se întoarce dintr-o călătorie acasă cu o fată nouă, dezamăgind Abby. Cântată de un john, Candy contemplă o schimbare de carieră. După ce a fost prins, Paul explorează subteranul și bucuria vieții gay din oraș. Cu ajutorul lui Alston, Sandra înregistrează un interviu-cheie cu un proxenet.

The Deuce 1×6

The Deuce 1×6

O represiune de sfârșit de an de către poliție în și în jurul The Deuce scânteie Vincent și Bobby. Candy încearcă să-l convingă pe Harvey, directorul ei pentru adulți, că poate face mai mult decât să acționeze. Rudy marturiseste o hotarare judecatoreasca de pensie asupra obscenitatii si ii atrage pe Frankie si pe Big Mike sa isi protejeze interesele in peeps. Alston încearcă să-l convingă pe Sandra că nu este doar o "sursă".

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.040)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.368)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.801)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.630)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.444)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.