Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Michael Kelly

Black Mirror 3×5

Black Mirror 3×5

După prima bătălie cu un inamic evaziv, un soldat începe să experimenteze senzații nefamiliare și probleme tehnice ciudate.

The Long Road Home 1×7

The Long Road Home 1×7

În cele din urmă, salvatorii lovi cu piciorul plutonul plutonier, dar bătălia nu și-a terminat taxele, atât în ​​orașul Sadr, cât și în Fort Hood.

The Long Road Home 1×5

The Long Road Home 1×5

Jassim's troubled past is revealed and his allegiances tested. Aguero is forced to make a choice that scars his platoon for the rest of their lives.

The Long Road Home 1×4

The Long Road Home 1×4

Before Staff Sgt. Robert Miltenberger's deployment, he is overcome by a strong premonition that he will die in Iraq.

The Long Road Home 1×2

The Long Road Home 1×2

Lt Shane Aguero and his platoon take refuge in a house and set up defensive positions, while at Camp War Eagle, Volesky and Denomy launch a rescue mission to retake the city and free their men.

The Long Road Home 1×1

The Long Road Home 1×1

It's the first day on patrol for Task Force Lancer when troops under Lt. Shane Aguero are ambushed during a routine sanitation mission.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.930)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.