Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Maury Sterling

Homeland 7×8

Homeland 7×8

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie și Saul interoghează un suspect. Wellington face o piesă.

Homeland 7×7

Homeland 7×7

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie face o mișcare. Wellington are o socoteală. Saul extinde o operațiune.

Homeland 7×6

Homeland 7×6

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Saul îl cheamă pe un vechi prieten. Wellington are o problemă. Carrie se bucură de o victorie.

Homeland 7×5

Homeland 7×5

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie pune un plan în mișcare. Saul vizitează o sursă. Keane face o pledoarie disperată.

Homeland 7×4

Homeland 7×4

Carrie urmează un plumb. Situația lui Saul merge de la rău la rău.

Homeland 7×3

Homeland 7×3

Carrie are o realizare dificilă. Saul negociază. Keane și Wellington nu sunt de acord.

Homeland 7×2

Homeland 7×2

Carrie face o descoperire. Wellington îl protejează pe Keane. O'Keefe continuă să difuzeze.

Homeland 7×1

Homeland 7×1

Carrie și Franny trăiesc cu familia lui Maggie în DC. Saul și angajații federali reținuți după încetarea vieții președintelui ales sunt în închisoare. Administrația președintelui Keane este sub control.

Homeland 1×2

Homeland 1×2

Carrie continuă să supravegheze Brody, dar nu reușește să-și urmeze acțiunile în garajul său, care este un loc orb, unde Brody începe să facă o rugăciune islamică. Între timp, Carrie primește confirmarea vizuală de la un agent sub acoperire care îi arată pe membrul Al-Qaeda, Abu Nazir, într-o întâlnire video cu Printul Regal al Regatului Arabiei Saudite.

Homeland 5×7

Homeland 5×7

Carrie se reconectează cu prietenii, în timp ce Saul se mărturisește în Allison.

Homeland 3×3

Homeland 3×3

Pe măsură ce Brody se află în strâmtorări din ce în ce mai disperate, se întoarce la credința sa pentru îndrumare într-un mod neașteptat. Carrie se luptă să se conecteze cu Saul când un om misterios se oferă să o ajute, dar la un cost mare.

Homeland 3×8

Homeland 3×8

După ce au apărut informații noi, Carrie și Quinn urmăresc un suspect cheie în bombardamentul din Langley. Saul se confruntă cu reacții politice în timp ce Fara descoperă taxa pe care o poate lua o informație de serviciu. Între timp, familia Brody primește știri uimitoare.

Homeland 1×12

Homeland 1×12

În timp ce Carrie este aproape catatonică și limitată la pat, Saul investighează implicațiile neliniștitoare ale calendarului ei; Walker își asigură o misiune pentru misiunea sa; Brody își pregătește definitiv summit-ul de politică al vicepreședintelui la Departamentul de Stat.

Homeland 6×11

Homeland 6×11

Carrie și Quinn fac o descoperire în timp ce Keane ia o decizie și Max găsește probleme.

Homeland 5×6

Homeland 5×6

Saul comandă o trecere la stație. Carrie se uită la Düring pentru sprijin.

Homeland 4×2

Homeland 4×2

O anchetă oficială îl aduce pe Carrie înapoi în State, unde se luptă cu ambivalența sa față de maternitate. Quinn nu mai are control, în timp ce un fost ofițer de caz dezamăgit dezvăluie informații noi deranjante.

Homeland 2×10

Homeland 2×10

Saul intră în contact cu un vechi prieten și descoperă dovezi ale activităților ascunse ale lui Estes. Brody și vicepreședintele Walden se află în contradicție cu viitorul relației lor politice, în timp ce Dana și Finn se conformează diferențelor lor.

Homeland 1×10

Homeland 1×10

Carrie și Saul identifică contactul lui Walker din Washington, dar țintă lor sunt imunitate diplomatică; Brody este chemat să candideze pentru un loc congresman dezgustat în Camera Reprezentanților.

Homeland 6×10

Homeland 6×10

Dar își joacă mâna. Quinn își revine în trecut.

Homeland 6×1

Homeland 6×1

Carrie se întoarce acasă în SUA cu Franny pentru a lucra în calitate de avocat pentru americanii musulmani. Dar și Saul îl scurtează pe președintele ales, Keane. Quinn se luptă cu noile sale circumstanțe.

Homeland 4×11

Homeland 4×11

Carrie își pune viața pe linie pentru a scoate echipa din Pakistan.

Homeland 4×6

Homeland 4×6

Carrie o pune în mișcare.

Homeland 1×8

Homeland 1×8

Pe măsură ce Carrie și Saul se învârt de la vestea că Walker este în viață, comunitatea de informații se luptă cu cea mai bună cale să-l captureze; Brody află un adevăr șocant despre captivitatea lui.

Homeland 5×12

Homeland 5×12

Ceasul se scurge. Ultimul sezon.

Homeland 3×2

Homeland 3×2

Saul încearcă să descopere pe cei responsabili de atacul din Langley și recrutează un expert improbabil să urmeze traseul banilor. Între timp, Quinn ia lucrurile în propriile sale mâini; Carrie învață cine este de partea ei; iar familia Brody se întoarce la terapie pentru a-și repara gospodăria ruptă.

Homeland 2×9

Homeland 2×9

Brody se confruntă cu un apel telefonic necesar. Saul se alătură lui Virgil și Max pentru a descoperi câteva informații despre unul dintre ei. Carrie se pregătește pentru cea mai importantă întâlnire de vânzare.

Homeland 1×9

Homeland 1×9

După încercarea sa de a întrerupe legăturile cu Abu Nazir, Brody se întoarce în captivitate și se întoarce la misiunea sa; Carrie se află în mijlocul unui coșmar de relații publice pe tocuri de filmare a moscheilor.

Homeland 6×9

Homeland 6×9

Carrie captează o pauză. Keane se confruntă cu un plan. Max merge sub acoperire.

Homeland 5×11

Homeland 5×11

Carrie urmează un plumb.

Homeland 4×1

Homeland 4×1

În calitate de șef al stației CIA din Kabul, Carrie ia o decizie critică atunci când omologul său din Islamabad furnizează informații de urgență cu privire la o țintă cu valoare ridicată. Saul se luptă să se adapteze noului său rol în sectorul privat.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (37.251)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.229)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (11.283)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.595)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (8.575)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.