Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Matthew James Ballinger

The Deuce 1×6

The Deuce 1×6

O represiune de sfârșit de an de către poliție în și în jurul The Deuce scânteie Vincent și Bobby. Candy încearcă să-l convingă pe Harvey, directorul ei pentru adulți, că poate face mai mult decât să acționeze. Rudy marturiseste o hotarare judecatoreasca de pensie asupra obscenitatii si ii atrage pe Frankie si pe Big Mike sa isi protejeze interesele in peeps. Alston încearcă să-l convingă pe Sandra că nu este doar o "sursă".

The Deuce 1×7

The Deuce 1×7

Cu poliția împingând-o afacerea de pe străzi, CC, Larry, Rodney și alți proxenetari se tem să devină caduce. Candy se uită la un alt loc de muncă pe setul lui Harvey, așa cum Lori se luptă cu cerințele pornografiei. La sfârșitul înțelepciunii, Ashley iese cu Frankie și, mai târziu, spală pe ușa lui Abby. Bobby este ucis cu un angajat.

The Deuce 1×8

The Deuce 1×8

În finalul sezonului 1, Vincent se grăbește să devină mai adânc cu Rudy, deoarece febra de expansiune îl lovește pe Frankie și pe Bobby. Candy obține un gust de regie, și se bucură de avantaje covor roșu de o premieră majoră. Alston se află în limbaj la secția lui. Abby schimbă clientela Hi-Hat; Sandra se confruntă cu obstacole editoriale și legale; Vincent stabilește un scor.

The Deuce 1×1

The Deuce 1×1

Frații frați Vincent și Frankie Martino navighează în lumea aspră a Piața Times din 1971. Vincent traversează căile cu alți locuitori din centrul orașului, în timp ce planuiesc să-și îmbunătățească situația. Abby devine înscris pentru a cumpăra amfetamine.

The Deuce 1×2

The Deuce 1×2

Vincent se mută într-un hotel plin de bucurie și contemplă o ofertă de la capul lui Rudy Pipilo. Bobby speră să profite de noile conexiuni ale lui Vincent. Filmul intrigă Bomboana. CC arată Lori beneficiile de a avea un proxenet. Larry se simte neliniștit.

The Deuce 1×3

The Deuce 1×3

Aspectul unui partener neașteptat surprinde pe Vincent. Rudy cumpără într-un plan de rival să reconfigureze Deuce. Candy ia în considerare intrarea în afacerea cinematografică. Abby își pierde locul în noua ei slujbă. Darlene lucrează ore suplimentare pentru a compensa pe Larry.

The Deuce 1×4

The Deuce 1×4

Rudy încurcă o ofertă profitabilă în fața lui Vincent. Longo folosește tactici puternice pentru a restabili ordinea printre muncitorii nefericiți în construcții ai lui Bobby. Bomboana atrage atenția nedorită și este intrigat de un îndurător legitim. Paul îi întreabă locul la Hi-Hat. Frankie lovește o lovitură fierbinte. Darlene primeste un cadou de la Abby. Alston vede prin Sandra. Bristling după un shakedown din poliție, Vincent adaugă mușchi în persoana lui Frankie Black, un veteran de război din Vietnam.

The Deuce 1×5

The Deuce 1×5

Căutând o cale de ieșire din construcția sa, Bobby încearcă să schimbe mintea lui Vincent cu privire la oferta lui Rudy. Darlene se întoarce dintr-o călătorie acasă cu o fată nouă, dezamăgind Abby. Cântată de un john, Candy contemplă o schimbare de carieră. După ce a fost prins, Paul explorează subteranul și bucuria vieții gay din oraș. Cu ajutorul lui Alston, Sandra înregistrează un interviu-cheie cu un proxenet.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.930)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.