Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Mark Deklin

Designated Survivor 1×21

Designated Survivor 1×21

În finalul sezonului de mușcare, Hannah Wells trebuie să oprească conspirația de a efectua un atac final, în timp ce președintele Kirkman autorizează un joc național de vânătoare pentru toți.

Designated Survivor 1×17

Designated Survivor 1×17

În timp ce președintele Kirkman se străduiește să creeze un nou Curte Supremă, agentul FBI Hannah Wells se îmbină sub acoperire și descoperă mult mai mult decât ar fi putut să-și imagineze vreodată. Seth Wright trebuie să se lupte cu jurnalistul Abe Leonard, care se întoarce din Orientul Mijlociu cu o poveste explozivă.

Designated Survivor 1×16

Designated Survivor 1×16

Președintele Kirkman formează o alianță puțin probabilă în speranța că va trece primul său proiect de lege. Agentul Ritter este informat de agentul Wells despre o nouă amenințare alarmantă pentru națiune.

Designated Survivor 1×15

Designated Survivor 1×15

În timp ce președintele Kirkman lansează o agendă pentru reluarea vânzării președinției, Alex se confruntă cu o declarație controversată care amenință să o deraieze. Agentul Wells se află neștiind în centrul unui periculos capcană, în timp ce se apropie de adevăr.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.586)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.378)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.233)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.448)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.771)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]