Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Marco de la O

El Chapo 1×1

El Chapo 1×1

Joaquin, mai cunoscut sub numele de El Chapo, este un subordonat care încearcă să iasă în evidență pentru a deveni șeful. Dupa ce a fost capturat, Miguel Angel il lasa pe Chapo responsabil si ii confera pozitia de sef.

El Chapo 1×2

El Chapo 1×2

Chino vizitează Ramon pentru a-i oferi informații despre locul unde se află El Chapo în schimbul a cinci milioane de dolari. Ramon merge după "El Chapo" și transformă aeroportul într-un câmp de luptă.

El Chapo 2×10, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×10, serial Online Subtitrat

Joaquín Guzmán Loera ordonă vânătoarea lui Arturo Bernal Leyda, care îl atacă pe teritoriul său din Sinaloa cu ajutorul "El Cano" și "Chente". Nazario Moreno iese din "La Federación" după noul război al lui El Chapo.

El Chapo 1×3

El Chapo 1×3

El Chapo (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Guvernul mexican recrutează Amado pentru a ajuta la controlul violenței escaladate. Frații Avendaño traversează o linie.

El Chapo 2×11, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×11, serial Online Subtitrat

Durerea îl ia pe Joaquín Guzmán Loera după uciderea fiului său, "El Moreno", așa că lasă Ismael responsabil de război. "Don Sol" se teme că "El Cano", "Chente" și Arturo Bernal Leyda ar putea folosi slăbiciunea lui El Chapo în favoarea lor.

El Chapo 1×4

El Chapo 1×4

Ramon aduce un grup de sicarios într-o vânătoare pentru El Chapo. O lovitură de masă la un aeroport ridică suspiciunea și un cardinal proeminent moare.

El Chapo 2×12, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×12, serial Online Subtitrat

Joaquín Guzmán Loera vorbeste "La Muñeca" si "Tony Tormenta" pentru a lucra impotriva lui Arturo Bernal Leyda si "El Cano". "Don Sol" este considerat președinte mexican.

El Chapo 1×5

El Chapo 1×5

Guvernul oferă o recompensă pentru capturarea lui El Chapo și este obligat să se ascundă în timp ce face planuri de a fugi din țară.

El Chapo 1×6

El Chapo 1×6

Don Sol îi oferă lui Gabriela informații în timp ce caută o victimă care să meargă pe dos împotriva lui Gen. Blanco. Chapo se întâlnește cu un drogar din Guatemala.

El Chapo 1×7

El Chapo 1×7

Don Sol continuă să se îndrepte spre scara politică și îl interoghează pe El Chapo, care îi oferă informații în schimbul unei înțelegeri.

El Chapo 1×8

El Chapo 1×8

Violența îl înconjoară pe generalul Blanco. El Chapo încearcă să se aclimatizeze cu viața în închisoare, dar are o trezire groaznică când încearcă să mituiască un gardian.

El Chapo 2×1, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×1, serial Online Subtitrat

Joaquín Guzmán Loera primește o vizită de la a doua soție a lui Graciela. După moartea lui Amado, Benjamín și Ramón Avendaño devin noii traficanți de droguri.

El Chapo 2×2, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×2, serial Online Subtitrat

După ce a fugit din penitenciarul Puente Grande, Joaquín Guzmán Loera cere "Chito" să se întoarcă la poliție și să declare că numai el la ajutat să iasă într-un cărucior de rufe. "El Chapo" și "Don Sol" sunt de acord să încheie fratele Avendaño.

El Chapo 2×3, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×3, serial Online Subtitrat

Joaquín Guzmán Loera scapă de arestarea GAFES și mai apoi îi convinge să lucreze cu el. "El Chapo" organizează "La Federación" cu liderii finali ai traficului de droguri după căderea lui Avendaños.

El Chapo 2×4, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×4, serial Online Subtitrat

Joaquín Guzmán Loera a creat o capcană pentru Raciel Cárdenas pentru a prelua Nuevo Laredo după arest. "El Chapo" și "La Federación" au început un război împotriva "El Cano" și a armatei cu sânge de "Los Emes".

El Chapo 2×5, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×5, serial Online Subtitrat

Joaquín Guzmán Loera se îndreaptă spre înmormântarea fratelui său, "El Pollo", ucis de "Chente" și Raciel. El Cano invadează teritoriul lui La Federacion pentru a ucide oamenii lui El Chapo.

El Chapo 2×6, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×6, serial Online Subtitrat

Joaquín Guzmán Loera ordonă "Don Sol" pentru a evita ca Andrés Labrador să devină președinte al Mexicului; se teme că afacerea lor ar fi incompatibilă. Conrado planifică o fraudă pentru al face pe Felipe Alarcón noul conducător mexican.

El Chapo 2×7, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×7, serial Online Subtitrat

Joaquín Guzmán Loera este liderul unui război împotriva drogurilor sponsorizat de Felipe Alarcón și "Don Sol" contra "El Cano", "Los Emes" și "Chente". "El Chapo" mituiește juriul unui concurs de frumusețe pentru a-l face pe regina Elba Coronado.

El Chapo 2×8, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×8, serial Online Subtitrat

Joaquín Guzmán Loera promite "Don Sol" el poate pune capăt războiului de droguri eșuat și aduce pacea în țară. Mii de inocenți suferă consecințele conflictului dintre "La Federación", "Los Emes" și "Chente".

El Chapo 2×9, serial Online Subtitrat

El Chapo 2×9, serial Online Subtitrat

Arturo Bernal Leyda acționează ca făuritor de pace între Joaquín Guzmán Loera și "El Cano" și "Chente". "El Chapo" îi trădează pe cei doi parteneri fundamentali ai "La Federación" pentru ai scoate pe unul dintre fiii săi din închisoare.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.930)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.