Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Marc Warren

Safe 1×1

Safe 1×1

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când fiica sa adolescentă nu se întoarce acasă după o petrecere, Tom Delaney furișează cu nerăbdare cartierul și află că prietenul ei lipsește.

Safe 1×2

Safe 1×2

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Din cauza faptului că un prieten era implicat în dispariția lui Jenny, Tom pretinde ajutorul lui Sophie. Emma investighează acuzațiile deranjante despre un profesor.

Safe 1×3

Safe 1×3

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Un vârf anonim duce la o urmărire frenetică - și un alt indiciu încurcat. Zoe elaborează o listă de ură. Tom se uită la o parte a lui Rachel pe care nu o cunoștea niciodată.

Safe 1×4

Safe 1×4

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Tom urmează un nou început despre Jenny, Sophie și Emma oferă știri devastatoare. Marshalls se luptă să-și păstreze răcoarea.

Safe 1×5

Safe 1×5

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română În urma unei confruntări periculoase, Sophie îi avertizează pe Tom să nu mai facă investigația. Tom află că Jenny ascunde un secret.

Safe 1×6

Safe 1×6

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce un incendiu mort se înfurie, Tom urmărește frenetic telefonul lui Jenny. Mai multe detalii despre moartea lui Chris apar și o mărturisire distruge o familie.

Safe 1×7

Safe 1×7

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Sophie blochează încercările lui Tom de a vorbi cu Henry. În timp ce îl caută pe Bobby at Heaven, Tom și Pete găsesc o față familiară.

Safe 1×8

Safe 1×8

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Tom îi cere lui Sophie să ajungă la Bobby. Înainte de noaptea petrecerii, o intrare critică în jurnalul lui Rachel o trimite pe Jenny în căutarea adevărului.

Snatch 1×1

Snatch 1×1

Cu debitori la vârf, Albert Hill, fiul legendei criminale închisoare Vic Hill, se alătură echipei lui Charlie Cavendish pentru a-și plăti facturile. Dupa ce perechea a incheiat o suma remarcabila, ei au pus totul pe boxerul Billy Ayres. Dar un mafiot local are propriul său om în ring și desenează pe meci.

Snatch 1×2

Snatch 1×2

În timp ce Albert, Charlie și Billy procesează povestea lor, înregistrările de la violă devin virale, ajungând la ochii lui Bob Fink, un polițist murdar cu legături vechi cu familia Hill. Între timp, într-o nouă schemă înființată de Vic, trioul intră într-un job diamant pentru Saul Gold, un "om de afaceri" care nu iartă greșelile.

Snatch 1×3

Snatch 1×3

Cu ceasul ce-și bate viața, Albert, Charlie și Billy se comportă să-i fure diamantele lui Saul, tăind în fată Sonny, Lotti, ca partener. Pentru a sparge siguranța lui Sonny, Albert trebuie să-și descopere un vechi prieten de familie. Între timp, Fink urmărește indicii în filmul heist înapoi la Charlie.

Snatch 1×5

Snatch 1×5

După ce au făcut lucrurile cu Saul, băieții primesc un avans în lichidarea barelor de aur, datorită lui Chloe. Dar cumpărătorul, un șeic bogat, se dovedește înfricoșător. Banda trebuie să se gândească la picioare, în timp ce el în același timp eludând Fink, care se deplasează tot mai aproape de comoara lor.

Snatch 1×4

Snatch 1×4

Disperat să-i plătească lui Saul înainte de expirarea timpului, Albert, Charlie și noul lor aliat, Chloe Koen, zboară spre New York pentru a proteja aurul. Dar o greșeală neplăcută îi lasă să curse în tot orașul pentru a salva afacerea. Între timp, Billy și Lotti se comportă să-l elibereze pe Norman de la bara lui Sonny.

Snatch 1×10

Snatch 1×10

Jones și Dwyer se îndreaptă spre docurile din Liverpool pentru a se întâlni cu mulțimea corsicană, în timp ce banda dă cursă. Când Vic se blochează în vagonul de poliție, Albert trebuie să-și construiască un plan nebun cu salvarea tatălui său, să-i saboteze afacerea Corsicană și să cedeze cu numerar, fără să-i facă pe toți să fie suflați.

Snatch 1×7

Snatch 1×7

Lotti și Sonny au aurul re-topit, în timp ce Chloe aliniază un cumpărător. Un Vic-Vic încearcă să-și smulgă comoara, în timp ce Albert și Lily încearcă să nu-l mai recapete. Drunken Charlie intră în mâinile lui Bob Fink, care este hotărât să extragă locul aurului.

Snatch 1×8

Snatch 1×8

Vic și Hate 'Em folosesc tactici brutale pentru a urmări locația aurului. Fink îl chinuie pe Charlie pentru informație, dar descoperă că nu este singurul cu pofta de aur. Pe măsură ce forțele opuse se converg în tabăra țigănească, o neînțelegere escaladă într-o luptă.

Snatch 1×9

Snatch 1×9

În ceea ce privește familia Hill și regruparea grupului, Charlie se întoarce cu știri despre planurile lui Jones și Dwyer de a vinde aurul. Lily nu vrea să aibă de-a face cu asta, dar Albert lovește o idee mai bună: uită de aur și apucă banii. Dar, mai întâi, gașca va trebui să facă ceva reconfortare în interiorul lui Jones.

Snatch 1×6

Snatch 1×6

Pe măsură ce gașca își răcește tocurile într-un conac de țară, un triunghi de dragoste înflăcărător aduce tensiuni la fierbere. Dar presiunea de a vinde tubul de aur îi obligă pe prieteni să lucreze împreună. Între timp, Vic prezintă o evadare în închisoare cu prietena lui Hate 'Em, doar pentru a găsi o revenire la rece, așteptându-l în exterior.

Band of Brothers 1×2

Band of Brothers 1×2

Compania Easy Land se află în Normandia, împrăștiată peste tot și departe de zona lor de cădere. Primul Lt. Meehan, comandantul lui Easy, este ucis când avionul său suferă o lovitură directă și primul Lt. Winters trebuie să preia comanda și primul Lt. Speirs este introdus.

Band of Brothers 1×3

Band of Brothers 1×3

Compania ușoară sunt trimise pentru a elibera satul francez Carentan, unde pierd mai mulți bărbați în lupte grele. Episodul se concentrează pe privatul Albert Blithe, care se luptă cu anxietatea îngrozitoare după luptă.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.