Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Maggie Q

Designated Survivor 2×21

Designated Survivor 2×21

Designated Survivor  - Supraviețuitorul desemnat (2016– ), serial online subtitrat în Română Consiliul pentru Casa Albă Kendra Daynes se află într-o situație periculoasă care pune în pericol viața unui membru al Casei Albe, în timp ce Hannah Wells face o călătorie neașteptată pentru răspunsuri.  

Designated Survivor 2×20

Designated Survivor 2×20

Designated Survivor  - Supraviețuitorul desemnat (2016– ), serial online subtitrat în Română Președintele Kirkman negociază cu un guvern străin pentru a elibera un american deținut în străinătate, în timp ce avocatul Ethan West își continuă ancheta.  

Designated Survivor 2×19

Designated Survivor 2×19

Designated Survivor  - Supraviețuitorul desemnat (2016– ), serial online subtitrat în Română Procurorul Ethan West solicită consilierii și personalul cel mai apropiat al președintelui Kirkman în momentul în care își începe investigația.  

Designated Survivor 2×18

Designated Survivor 2×18

Designated Survivor  - Supraviețuitorul desemnat (2016– ), serial online subtitrat în Română Pe măsură ce mai mult conținut de la sesiunile de terapie confidențială ale președintelui Kirkman continuă să se scurgă, vicepreședintele Darby se întâlnește în secret cu întregul cabinet, rezultând avocatul Ethan West privindu-se în trecutul președintelui - jucând un rol important în viitorul său ca comandant principal  

Designated Survivor 2×22

Designated Survivor 2×22

Designated Survivor  - Supraviețuitorul desemnat (2016– ), serial online subtitrat în Română În timp ce președintele Kirkman continuă să se ocupe de turbulențele din jurul investigației hackerului și al Congresului, un dezastru natural amenință viața a doi angajați ai Casei Albe. Între timp, cei mai apropiați aliați ai lui Kirkman sunt surprinși când președintele face un anunț pe care nu la văzut nimeni.

Designated Survivor 2×17

Designated Survivor 2×17

Designated Survivor  - Supraviețuitorul desemnat (2016– ), serial online subtitrat în Română În urma exploziei bombei mortale din interiorul unei stații de metrou DC, președintele Kirkman declară război pentru Kunami. Când emirul țării trimite ambasadorul său pentru a negocia, agentul FBI, Hannah Wells, află că emirul ascunde ceva care poate avea consecințe mortale.

Designated Survivor 2×16

Designated Survivor 2×16

Designated Survivor (2016– ), serial online subtitrat în Română Președintele Kirkman și personalul său au inteligență credibilă că o bombă murdară se află pe teritoriul american, împingând președintele într-un efort ridicat pentru a găsi bomba și a împiedica detonarea acesteia. La Casa Albă, Emily îl apropie pe Chuck să o ajute cu ceva care are consecințe dăunătoare și ilegale.

Designated Survivor 2×15

Designated Survivor 2×15

Designated Survivor (2016– ), serial online subtitrat în Română Pe măsură ce tensiunile dintre Hanhu din Est și Vest cresc, președintele Kirkman călătorește în Camp David pentru a încheia un tratat de pace cu liderii acestor țări; in timp ce inapoi in Washington, DC, Seth si Emily privesc cu usurinta relatia lor si decid cum, si daca, vor merge mai departe ca un cuplu.

Designated Survivor 2×14

Designated Survivor 2×14

Designated Survivor (2016– ), serial online subtitrat în Română Când o panică amenință să închidă guvernul și provoacă haos pe străzile din Washington, DC, președintele Kirkman se alătură forțelor cu primarul Ellenor Darby, dar parteneriatul nu se termină acolo.

Designated Survivor 2×13

Designated Survivor 2×13

Designated Survivor (2016– ), serial online subtitrat în Română Când un videoclip al președintelui care vizitează închisoarea scapă de presă la mass-media, echipa sa lucrează pentru a reduce la minimum impactul; în timp ce o demonstrație surprinzătoare a Casei Albe are legături mai profunde cu președintele decât o realizează mai întâi.

Designated Survivor 2×12

Designated Survivor 2×12

Designated Survivor (2016– ), serial online subtitrat în Română Atunci când o rachetă care intenționează să aducă apă astronauților blocați în spațiu este hacked, președintele Kirkman trebuie să lucreze cu Rusia și să recurgă la ajutorul dr. Andrea Frost pentru a ajuta la salvarea vieților și a afla cine este în spatele hack-ului. Intre timp, Hannah se gaseste din nou cu Damian.

Designated Survivor 2×11

Designated Survivor 2×11

Au trecut zece săptămâni de când soția sa, Alex, a fost ucisă într-un accident de mașină; iar personalul senior al președintelui Kirkman insistă că solicită ajutor profesional în ceea ce privește pierderea lui, forțându-l să-l vadă pe terapeut Dr. Adam Louden. Între timp, agentul FBI Hannah Wells și Aaron Shore călătoresc în Cuba ca parte a unei delegații comerciale, dar călătoria nu merge conform planului. Cu vieți în echilibru, Kirkman este provocat printr-o decizie care își va testa rolul de ...

Designated Survivor 2×10

Designated Survivor 2×10

Este Ziua Crăciunului, iar președintele Kirkman este avertizat de un grup de extremiști religioși care refuză să evacueze atunci când un incendiu forestier amenință să-și înghită cabina. Folosind Emily și Aaron pentru a ajuta la difuzarea situației, Kirkman trebuie să acționeze repede pentru a salva mai multe vieți în joc. Între timp, în cele din urmă, prima doamnă dă mărturie directorului FBI, iar ceea ce se întâmplă în continuare schimbă viețile familiei Kirkman pentru totdeauna.

Designated Survivor 2×9

Designated Survivor 2×9

După ce sortează prin mii de scrisori toate solicitând ceva de președinte, personalul Casei Albe este repartizat pe trei, iar Emily, Seth, Aaron, Llyor și Kendra își unește forțele pentru a obține răspunsuri și pentru a salva o viață. Între timp, Hannah și Damian continuă să alunge, conducând la exonerarea primei doamne, dar în cele din urmă, Hannah află că adevărul poate fi mai aproape decât crede

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.929)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.