Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Lourdes Faberes

Knightfall 1×10

Knightfall 1×10

 Foarte numarat, cavalerii templieri trebuie sa lupte pentru viata lor intr-o batalie cu Cavalerii Rosii.

Knightfall 1×9

Knightfall 1×9

Landry caută ajutorul lui Jacques de Molay, Marele Maestru al Templului; Regina Joan își plânge scăparea.

Knightfall 1×8

Knightfall 1×8

Templarul Cavalerilor Templieri din Paris se află sub asediu; Plantele De Nogaret se îndoiesc în mintea regelui Philip; Regina Joan trebuie să decidă ce este mai bine pentru Navarra.

Knightfall 1×7

Knightfall 1×7

Landry și Gawain întâlnesc o femeie misterioasă care susține că îi poate conduce la Graal; Joan aude un atac asupra Navarrei; De Nogaret creează o cale de a-și îmbunătăți situația cu regele Philip.

Knightfall 1×6

Knightfall 1×6

Știți despre ce este vorba?

Knightfall 1×5

Knightfall 1×5

Hard Blows Will Banish The Sin

Knightfall 1×4

Knightfall 1×4

Un păgân îi ajută pe Landry să-și caute trecutul. Gawain conduce o investigație de crimă. Prințesa Isabella este trădată.

Knightfall 1×3

Knightfall 1×3

La ordinele Papei, Landry și Tancrede călătoresc pentru a investiga unde se află Sfântul Graal. Între timp, complotul din spatele nunții regale devine mortal.

Knightfall 1×2

Knightfall 1×2

Știți despre ce este vorba? Ajuta-ne cu o mica descriere!

Knightfall 1×1

Knightfall 1×1

După bătălia de la Acre, ne alăturăm Cavalerilor Templieri din Paris, unde Landry, veteran al războaielor sfinte, se teme că Ordinul și-a pierdut calea. Când sângele unui frate este vărsat, Landry și templierii sunt forțați să-și ia din nou sabia.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.