Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Lesley-Ann Brandt

The Librarians 4×12

The Librarians 4×12

După ce lumea se transformă într-un loc oribil și nerecunoscut - unul în care Biblioteca nu exista niciodată - Baird trebuie să aducă bibliotecarilor împreună înainte ca această lume sumbră, fără cunoștințe, să devină noua realitate.

The Librarians 4×11

The Librarians 4×11

Este timpul să alegeți bibliotecarul singular pentru a lega cu Baird, dar nimeni nu poate decide astfel încât biblioteca să-l ia pe sine pentru a ajuta. Reducând bibliotecarii la cei mai primiți și abandonându-i într-un peisaj al coșmarurilor lor, este Procesul celui - dar își pot recâștiga umanitatea în timp pentru a opri vărsarea de sânge și pentru a preveni moartea a doi bibliotecari și Jenkins?

The Librarians 4×10

The Librarians 4×10

Atunci când Jenkins își schimbă corpul, cu un obosit de 28 de ani, Jeff, trebuie să-și găsească drumul înapoi în Bibliotecă pentru a corecta greșeala. Dar va avea nevoie de o echipă pentru a face acest lucru și va atrage ajutorul prietenilor lui Jeff, Dungeons & Dragons, nefericiți. Pot să o facă în timp, înainte ca Jeff să distrugă Biblioteca?

The Librarians 4×9

The Librarians 4×9

Atunci când un reabilitare a unui război civil într-un oraș numit Feud este afectat de fantome, bibliotecarii trebuie să descopere adevărul despre ceea ce sa întâmplat cu adevărat peste 100 de ani în urmă.

The Librarians 4×8

The Librarians 4×8

După ce Cassandra îngheață în timpul unei misiuni, ea decide că este timpul trecut să plece într-o vacanță. Căutând orașul ei ideal, ea aterizează pe Havenport, "Cel mai sigur oraș din America". La prima blush, se pare că are nevoie de ea.

Gotham 1×10

Gotham 1×10

După o greșeală, Gordon este transferat la datorie la Arkham Asylum. Între timp, Selina conduce un nou prieten într-o călătorie periculoasă prin Gotham pentru a scăpa de asasini după ea.

The Librarians 1×7

The Librarians 1×7

Atunci când un grup de elevi de liceu competitivi încep să se sublinieze reciproc cu vrăjitorie, bibliotecarii trebuie să intervină înainte ca dezastrul să le distrugă pe toți.

The Librarians 3×6

The Librarians 3×6

Pentru a opri răspândirea răului pur, echipa trebuie să găsească Eye of Ra și să descopere misterul Triunghiului Bermudelor; Flynn trebuie să treacă o serie de teste.

The Librarians 1×8

The Librarians 1×8

Bibliotecarii întâlnesc Casa din spatele legendei tuturor caselor bântuite și au pornit să o distrugă.

The Librarians 3×5

The Librarians 3×5

Bibliotecarii investighează un carnaval misterios de călătorie în care descoperă secretul sinistru al unui magician care a fost corupt de folosirea magiei reale.

The Librarians 1×10

The Librarians 1×10

Baird începe să se deplaseze prin linii alternative care dezvăluie destinele bibliotecarilor.

The Librarians 3×3

The Librarians 3×3

O recuperare de rutină a artefactului este orice, dar atunci când artefactul se altoiește în Cassandra. Între timp, o viscolă îi obligă pe Stone și pe Cassandra să se adăpostească într-un hotel misterios care găzduiește o convenție demonică, care își doresc artefactul pentru ei înșiși.

The Librarians 1×9

The Librarians 1×9

O investigație asupra unei persoane dispărute descoperă ceea ce pare a fi o invazie extraterestră.

The Librarians 3×7

The Librarians 3×7

Necunoscutul Cindy Kroger a devenit dintr-o dată super-popular datorită unei poțiuni magice de dragoste. Bibliotecarii trebuie să o oprească înainte de a lansa o rachetă de dragoste care ar forța întreaga lume să devină baza fanilor ei.

The Librarians 2×1

The Librarians 2×1

În timp ce Jenkins descoperă că există ceva în neregulă cu Biblioteca de la revenirea din Void, bibliotecarii se trezesc împreună după ce au plecat de luni întregi, pentru a rezolva misterul unei furtuni masive care sa oprit peste Manhattan. Descoperă în curând vinovatul în ambele cazuri nu este altceva decât prosperul lui Shakespeare.

The Librarians 3×10

The Librarians 3×10

Bătălia cu două fețe a bibliotecarilor se apropie de cap când biblioteca este infiltrate simultan de DOSA și Apep. Flynn, Baird, Stone, Cassandra, Ezekiel și Jenkins trebuie să-și pună deoparte diferențele în încercarea de a salva Biblioteca, lumea și ei înșiși.

The Librarians 2×2

The Librarians 2×2

Prospero citează alte ficțiuni pentru a recupera părți din personalul său; bibliotecarii se trezesc împotriva monstrului lui Frankenstein și a lui Nemesisul lui Sherlock Holmes Moriarty; Flynn și Baird au un dezacord.

The Librarians 3×1

The Librarians 3×1

O erupție de oameni care ard spontan conduc bibliotecarii într-un spa holistic condus de vampiri, care au descoperit secretul de mers pe jos la soare.

The Librarians 2×4

The Librarians 2×4

Elevii încep să dispară la Colegiul Wexler, un instituție inițiată de o îngrijire istorică nebună / arhitectă, credea în dimensiuni alternative. Când sosesc bibliotecarii, descoperă că un student de la departamentul de fizică investighează singure evenimentele bizare. Între timp, Cassandra primește o ofertă greu de înăbușit.

The Librarians 4×1

The Librarians 4×1

Atunci când o sectă secretă a Bisericii Vaticanului descoperă o hartă antică detaliind locațiile celor patru pietre de temelie ale Bibliotecii din Alexandria (Biblioteca originală), este de datoria lui Flynn și a bibliotecarilor - cu ajutorul unui aliat neașteptat - să-i oprească înainte pietrele pot fi folosite pentru a distruge Biblioteca.

The Librarians 2×3

The Librarians 2×3

Piatra, Cassandra și Ezechiel au o echipă potrivită pentru prima dată în lunile când investighează o peșteră într-un sit petrolier, care a dezlănțuit Hokolonote, un zeu care schimbă forma, care crește în orice moment când o minciună este spusă. Acum, bibliotecarii trebuie să se curețe reciproc, să-și difuzeze problemele și să rezolve ghicitul închisorii antice care îl ținea pe Hokolonote.

The Librarians 4×2

The Librarians 4×2

Atunci când oamenii încep să se rănească în cele mai neplăcute feluri, bibliotecarii sunt conduse la un cazinou în care proprietarul pare să posede un artefact capabil să fure norocul oamenilor. În ciuda faptului că se încadrează în blestemul rău, bibliotecarii trebuie să întoarcă mesele înainte ca ciuma nenorocirii să se răspândească în lumea întreagă.

The Librarians 2×5

The Librarians 2×5

În timp ce urmărește una dintre lipsurile obiectelor Bibliotecii, Flynn este răpit de un străin misterios, cu amnezie și cu o colecție de lacune de artefacte din Bibliotecă. În curând, toți aceștia sunt în căutarea statului Zarathustra înainte ca acesta să cadă în mâinile lui Prospero.

The Librarians 4×3

The Librarians 4×3

Când Mos Craciun îl ia pe Flynn, Baird și Jenkins în prima sa vacanță de secole, își lasă sănătosul iubit în grija bibliotecarilor. Dar când mama criminală a lui Ezechiel fură ușa magică, ei trebuie să folosească sania pentru ao salva, precum și Crăciunul însuși, de la Grinch al lui Mos Craciun al unui frate, patronul Sfântului hoț.

The Librarians 4×7

The Librarians 4×7

Atunci când disensiunile amenință grupul, Baird ia bibliotecarii într-o campanie de construcție o carismatică de echipă de auto-ajutor pe marginea unui pădure în care oamenii au dispărut în mod misterios. Există un monstru în pădure? Sau se întâmplă ceva mai sinistru? Și poate bibliotecarii să-și întoarcă echipa în timp pentru a-și învinge?

The Librarians 2×7

The Librarians 2×7

Când oamenii încep să sufere efectele accidentelor și sinuciderilor în care nu au fost implicați de fapt, echipa urmărește legătura cu tânărul Dorian Gray, o magie căruia lucrează acum pe egoism.

The Librarians 4×5

The Librarians 4×5

Un bibliotecar din trecut se alătură cu bibliotecarii prezentului pentru a lua un inamic vechi și puternic lăsat liber în ziua de azi. Când superstarul Flynn este întâmpinat cu teama cu eroul său bibliotecar Darrington Dare, el nu poate fi mai entuziasmat, până când Darrington părăsi bibliotecarii cu acest avertisment rău: poate exista doar un singur bibliotecar - ignorați-vă propriul pericol.

The Librarians 1×1

The Librarians 1×1

Cineva ucide potențialii bibliotecari și este de datoria lui Flynn Carsen și noului său gardian, colonelul Eve Baird, să salveze cele trei rămase.

The Librarians 2×6

The Librarians 2×6

Un prieten vechi al lui Baird este în favoarea unui primar al unei mici mii din New Hampshire și se află într-un scandal sub forma unei lipse interne și a unui contract literal cu diavolul. Baird se află în curând într-o luptă nu numai pentru sufletul ei, ci și pentru sufletele tuturor bibliotecarilor.

The Librarians 4×4

The Librarians 4×4

Când Flynn și Baird sunt aspirate în filmul filmului filmul Noir preferat al lui Baird, bibliotecarii sunt atrași în lumea magiei filmului - literalmente - în cazul în care vor avea nevoie să-și perfecționeze abilitățile lassoing, sharpshooting și dialogul fericit dacă vor face în viață.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.018)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.276)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.782)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.357)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.