Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Lenora Crichlow

Deception 1×10

Deception 1×10

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Cameron și Kay investighează o societate secretă unde află că una dintre ele are o legătură strânsă cu familia.

Deception 1×9

Deception 1×9

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Echipa de decepție devine un partener neașteptat, în timp ce Gunter face o descoperire care va schimba viața echipei pentru totdeauna.

Deception 1×8

Deception 1×8

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română FBI colaborează cu grupul de decepție pentru a opri femeia misterioasă de comiterea cu succes a uneia dintre cele mai mari încălcări ale bijuteriilor din istorie. Și, pentru prima dată în acest sezon, spectatorii își vor schimba perspectiva și vor vedea cum Cameron Black își îndeplinește încă cea mai mare înșelăciune.

Deception 1×7

Deception 1×7

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când femeia misterioasă îl răpește pe Cameron, FBI îl cheamă pe Jonathan Black să-l ajute să-l găsească - și să-l oprească pe Femeia Misterioasă să-și comită următoarea crimă.

Deception 1×5

Deception 1×5

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când fereastra vitraliță a unei biserici este furată, în timp ce un artist de stradă faimos pictează o murală în apropiere, Cam și ancheta echipei îi conduce la criminal.

Deception 1×6

Deception 1×6

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când fosta prietena a lui Cameron este jefuită în timpul Săptămânii modei, el insistă să-l ajute pe Kay cu investigația și echipa se află în mijlocul unei lovituri rapide și periculoase.

Deception 1×4

Deception 1×4

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când un psihic este ucis, Kay și Cam investighează doar pentru a afla că are un partener care este acum pe fugă. Încercându-și ajutorul, Cameron și echipa au luat un dealer internațional de arme.

Deception 1×3

Deception 1×3

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când un invitat al unui muzeu de artă este ținut ostatic, Kay îi invită pe Cameron și pe echipa sa să o ajute să o salveze folosind arta escapologiei.

Deception 1×2

Deception 1×2

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce Cameron continuă să se concentreze pe a-și ajuta fratele, el și Kay ajung să lucreze la un caz în care turiștii necunoscători participă la o emisiune realistă - totuși este altceva decât adevărat, este mortală.

Deception 1×1

Deception 1×1

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când cariera lui este distrusă de scandal, magicianul superstar Cameron Black are doar un singur loc pentru a se întoarce să-și practice arta de înșelăciune, influență și iluzie - FBI-ul. Folosind orice truc din carte și inventând altele noi, el va ajuta guvernul să captureze cei mai evazivi criminali din lume, în timp ce pune în scenă cele mai mari iluzii ale carierei sale.

Black Mirror 2×2

Black Mirror 2×2

Victoria se trezește și nu-și amintește nimic despre viața ei. Toată lumea cu care se confruntă refuză să comunice cu ea și se bucură să-și filmeze disconfortul pe telefoanele lor. Victoria îl întâlnește pe Jem, care explică faptul că se transmite un semnal care a transformat cea mai mare parte a populației în voyeuri proști. Această apatie a permis celor afectați, "vânătorilor", să facă ceea ce doresc și sunt pe cale să-i facă pe oameni ca ea și Victoria.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.