Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Leah Cairns

Travelers 2×9

Travelers 2×9

Cronologia lui Philip primește o actualizare cu câteva efecte secundare nedorite, Trevor face o descoperire tulburătoare despre trecutul gazdei sale, iar MacLaren se ocupă de întoarcerea unui călător care credea că a dispărut pentru totdeauna.

Travelers 2×11

Travelers 2×11

Când echipa întâlnește Simon, un bărbat fără adăpost, cu o istorie uimitoare, aceștia sunt conduse pe o cale care duce direct la primul călător.

Travelers 2×7

Travelers 2×7

Un călător de parasutism trebuie să încerce, în mod repetat, să ne salveze echipa de la o soartă oribilă.

Travelers 2×6

Travelers 2×6

Odată cu răspândirea rapidă a virusului necunoscut, echipa este lăsată cu o singură opțiune pentru a salva directorul de sute de ani în viitor.

Travelers 2×5

Travelers 2×5

O boală mortală se răspândește în întreaga lume, iar călătorii trebuie să ajungă la partea de jos de unde a venit și cum să o oprească înainte de a fi prea târziu.

Travelers 2×4

Travelers 2×4

MacLaren și echipa trebuie să-i ajute pe un coleg călătorește să-și planifice propria asasinare, în timp ce îi ajută pe un activist nenumărate să completeze o misiune mortală.

Travelers 2×3

Travelers 2×3

După ce a urmărit un călător lipsă, echipa este condusă de niște răspunsuri tulburătoare despre răpirea lor.

Travelers 2×2

Travelers 2×2

Philip face o legătură neașteptată, Marcy îi ajută pe David să facă față traumelor sale, iar MacLaren descoperă un adevăr șocant că Kathryn se ascunde de el.

Travelers 1×12

Travelers 1×12

Echipa este sfâșiată când descoperă că directorul are o agendă ascunsă.

Travelers 1×11

Travelers 1×11

Trevor sfidează directorul în timp ce echipa se întrevede cu moartea inevitabilă a lui Marcy.

Travelers 1×10

Travelers 1×10

Lăsând-o pe marginea morții, MacLaren intră și iese din amintirile gazdei.

Travelers 1×9

Travelers 1×9

MacLaren este păstrată pe o leșie stransă după ce directorul comandă o asasinare.

Travelers 1×7

Travelers 1×7

Echipa se luptă să trăiască vieți din secolul 21, deoarece se confruntă cu perspectiva că misiunile lor s-ar putea termina pentru totdeauna.

Travelers 1×6

Travelers 1×6

Echipa se ocupă de misiunea lor principală: să oprească un eveniment cataclismic care ar putea schimba cursul istoriei umane.

Travelers 1×4

Travelers 1×4

Conducerea lui MacLaren este provocată atunci când este îndreptat să asiste o echipă mai experimentată de călători care vrea să-și unească forțele.

Travelers 1×3

Travelers 1×3

Un membru al echipei se strânge sub vina de a nu fi permis să prevină decesele viitoare și pune călătorii în pericol.

Travelers 1×2

Travelers 1×2

Prima misiune a echipei este înlăturată atunci când o greșeală fatală îi lasă să țină o bomba cu ceas.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.800)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.629)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.