Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Larry Joe Campbell

The Orville 1×9

The Orville 1×9

Orville este chemat să medieze un tratat de pace între două culturi războinice, dar tensiunile merg chiar mai sus între Ed și Kelly când o față familiară se află pe navă. Între timp, Yaphit își declară dragostea pentru Dr. Finn cu rezultate surprinzătoare.

The Orville 1×8

The Orville 1×8

Ed și creierul au hotărât să-l salveze pe Dr. Finn, pe cei doi fii ai lui și pe Isaac, după ce nava lor a fost aruncată în spațiu neîncărcat și s-au prăbușit pe o lună care este la câțiva ani de lumină de la Orville .

The Orville 1×5

The Orville 1×5

După ce echipajul salvează o navă blocată și căpitanul său atrăgător, Ed este împins cu noul oaspete al lui Orville, în timp ce Kelly suspectează că tot nu este ceea ce pare. Între timp, Gordon încearcă să-l învețe pe Isaac arta de a ... read more

The Orville 1×2

The Orville 1×2

Când Ed și Kelly sunt înșfăcați de o hologramă a unei nave care se află în pericol și se găsesc în prizonieri într-o copie a unui caz anterior, Alara trebuie să-și intensifice Orville's first command and try a heroic rescue. Între timp, Bortus și Klyden primesc niște știri fericite și totuși neașteptate.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.