Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Kelley Jakle

Scorpion 4×20

Scorpion 4×20

Scorpion TV Series (2014– ), serial online subtitrat în Română Echipa Scorpion trebuie să utilizeze IQ-urile lor înalte pentru a câștiga un joc de softball atunci când provocările directorului patriei, cu toate contractele lor viitoare de guvern pe linie. De asemenea, seara lui Walter cu Florența îi pune pe Toby și Happy pe margine.

Scorpion 4×19

Scorpion 4×19

Scorpion TV Series (2014– ), serial online subtitrat în Română  Echipa Scorpion se îndreaptă spre bayou pentru a urmări un aligator cuțit, pentru a opri un virus mortal de țânțari, iar Paige îi învață pe Walter conceptul "minciunii albe". De asemenea, Walter lovește Cabe cu un pistol tranchilizant, iar Toby trebuie să-i salveze iar Sylvester și Ralph îl ajută pe Patty când fetele obișnuite din școala ei o fortează să facă o alunecare îngrozitoare.

Scorpion 4×18

Scorpion 4×18

Echipa Scorpion blochează din greșeală un jaf de bancă în curs și este luat ostatic. De asemenea, sentimentele lui Sylvester pentru Florența cresc.

Scorpion 4×17

Scorpion 4×17

Geniile echipei Scorpion se transformă în genunchi și Paige trebuie să simplifice știința pentru ei, atunci când facultățile lor mentale sunt afectate în timpul unei slujbe pentru a împiedica crearea unei găuri negre. De asemenea, Florența și Sylvester se apropie mai mult când îl ajută cu un proiect special.

Scorpion 4×16

Scorpion 4×16

La Ziua Îndrăgostiților, echipa Scorpion trebuie să-și retragă planurile lor romantice de a ajuta un medic și un pilot prins în interiorul unui elicopter care sa prăbușit pe un zgârie-nori. De asemenea, Toby și Happy așteaptă știri despre rezultatele lor de fertilitate, iar Sylvester își dă seama că poate avea sentimente pentru Florența.

Scorpion 4×15

Scorpion 4×15

 Echipa Scorpion trebuie să împiedice un tsunami care intră să lovească o instalație nucleară vulnerabilă, iar Toby îi ajută pe fostul său logodnic să-și recapete identitatea furată.

Scorpion 4×14

Scorpion 4×14

O furtună solară scapă de putere în Los Angeles, iar echipa Scorpion trebuie să ajute un pilot adolescent și prietena lui care sunt pierdute în Pacific fără navigare sau contact radio. De asemenea, în timpul crizei, Walter trebuie să aibă grijă de un grup de colegi de la Ralph, iar Cabe încearcă să-i spună lui Allie în cele din urmă că o iubește.

Scorpion 4×13

Scorpion 4×13

Echipa Scorpion trebuie să lucreze cu nemulțumirea lui Toby, Quincy Berkstead, și cu soția lui, Amy, fosta logodnica a lui Toby, atunci când sunt blocați într-un bunker inteligent, care intenționează să-i omoare. De asemenea, Walter este distras de visul său recent, unde este căsătorit cu Florența, nu cu Paige.

Scorpion 4×4

Scorpion 4×4

În timpul dezafectării unei rachete nucleare vechi, un accident simplu determină echipa Scorpion să suporte expunerea la vapori toxici în timp ce încearcă să împiedice detonarea nucleului. De asemenea, Paige se confruntă cu Fericirea despre etichetarea constantă împreună cu ea și Walter.

Scorpion 4×10

Scorpion 4×10

În timp ce procesul lui Cabe se întîmplă peste echipa Scorpion, un caz simplu merge în lateral atunci când îi ajută pe tatăl și pe fiica lui, al cărui avion se prăbușește în apropiere. De asemenea, Paige îl ajută pe Walter să-și găsească sentimentele despre viitorul posibil al lui Cabe în închisoare.

Scorpion 4×8

Scorpion 4×8

Pentru ziua de naștere a lui Sylvester, echipa Scorpion vizitează un festival de renascentist, dar bucuria este scurtată atunci când un grup încearcă să jăfuiască o poliție din apropiere. De asemenea, Paige devine obosit de jocul lui Walter despre toate inexactitățile istorice de la festival

Scorpion 4×9

Scorpion 4×9

În ziua de Ziua Recunostintei, noul vecin al echipei Scorpion, Florența, le-a adunat pe mare într-o misiune de a distruge o insulă plutitoare de gunoi, dar contribuția ei defectuoasă lasă-o pe Walter și Happy blocați pe insula rapid dizolvată. De asemenea, Toby lucrează cu Cabe pentru a descoperi detaliile morții tatălui său pe care a suprimat-o de când era băiat.

Scorpion 4×7

Scorpion 4×7

În timp ce urmăresc un dispozitiv care poate împiedica o criză nucleară prin canalele de canalizare din Los Angeles, Walter invită nuanțele de a asculta și nu oferă sfaturi către Paige. De asemenea, echipa Scorpion întâlnește Florența, noul lor vecin la garaj, după ce trimite o combinație de substanțe chimice mirositoare prin ventilația comună ca ... citeste mai mult

Scorpion 4×11

Scorpion 4×11

Cum echipa Scorpion așteaptă cu nerăbdare verdictul procesului lui Cabe, care poate trimite în închisoare, își concentrează energia nervoasă asupra încercării de a salva un câine blocat într-o cisternă.

Scorpion 4×12

Scorpion 4×12

In ajunul Crăciunului, când Walter alege să muncească pentru petrecerea timpului de calitate cu prietenii săi, cade pe scări și lovește capul și, în timp ce se află în necunoștință, intră într-un vis de lume în care echipa Scorpion nu există niciodată.

Scorpion 1×1

Scorpion 1×1

Atunci când o criză la LAX împiedică aterizarea a zeci de avioane, guvernul aduce un grup de geniști misfit pentru a sorta lucrurile.

Scorpion 4×1

Scorpion 4×1

Echipa Scorpion trebuie să lucreze cu vechiul lor nemesis Mark Collins pentru a preveni dispariția omenirii. De asemenea, Walter și Paige navighează în mod ciudat noua lor relație.

Scorpion 4×2

Scorpion 4×2

Echipa Scorpion continuă să lucreze cu nemesisul lor, Mark Collins, pentru a preveni un eveniment de dispariție care ar putea pune capăt umanității. De asemenea, decizia lui Cabe de ultim moment în timp ce se află în dosarul cauzei duce la sfârșitul posibil al carierei sale.

Scorpion 4×3

Scorpion 4×3

Atunci când braconierii ucid aproape un cerb pe cale de dispariție, Team Scorpion recreează uterul animalului pentru a încerca să-l salveze și viața copilului. De asemenea, Happy și Toby discută despre viitorul familiei lor.

Scorpion 4×6

Scorpion 4×6

La Halloween, echipa Scorpion preia un caz pentru a dovedi existența unor fantome pe regina Mary, dar găsește o dezastru prea reală atunci când localizează o "navă fantomă" într-un curs mortal de coliziune. De asemenea, Walter consideră că ia în considerare interesele Paige pentru a beneficia de relația lor.

Scorpion 4×5

Scorpion 4×5

În timp ce participă la o tehnologie convențională, echipa Scorpion este luată în custodie de un grup care încearcă un hoț virtual.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.