Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Katie Cassidy

The Flash 4×19

The Flash 4×19

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Când Barry are nevoie de ajutor pentru a transporta o meta periculoasă, el îl cheamă pe un nou prieten pentru ajutor - Leo Snart AKA Citizen Cold. Între timp, Cisco devine suspicios față de Harry.

The Flash 1×19

The Flash 1×19

Joe and Cisco visit Starling City and ask Captain Lance for help with their investigation into Dr. Wells; Laurel asks Cisco for a favor; Barry faces a new foe who can disguise himself as anyone he touches.

Arrow 5×23

Arrow 5×23

Oliver asamblează un grup de aliați puțin probabil - Slade, Nyssa, Merlyn și Digger Harkness - să se angajeze într-o luptă epică împotriva lui Chase și o armată de vânzare.

Arrow 5×22

Arrow 5×22

Sirena neagră revine pentru a da ajutor lui Chase; Felicity planifică o petrecere de naștere pentru Oliver; Lance este supărat pe Rene pentru lipsa audierii custodiei despre fiica sa.

Arrow 5×8

Arrow 5×8

Oliver se trezeste la o viata in care nu a ajuns niciodata pe Gambitul Reginei. Robert și Moira Regina sunt vii și bine. Laurel este logodnica lui iubitoare și nunta lor este iminentă. Totul pare perfect, dar Oliver începe să observe mici imperfecțiuni care îl fac să pună la îndoială această nouă realitate. Între timp, Felicity și recruții iau o nouă amenințare cu ajutorul The Flash și Supergirl.

DC’s Legends of Tomorrow 2×17

DC’s Legends of Tomorrow 2×17

DC’s Legends of Tomorrow 1×1

DC’s Legends of Tomorrow 1×1

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.727)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.712)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.512)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.513)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.828)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]