Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Kat Foster

Jean-Claude Van Johnson 1×1

Jean-Claude Van Johnson 1×1

Pensionat de ani de zile, întâlnirea întâmplătoare cu o iubire pierdută îi aduce pe Johnson înapoi la joc. De data asta, va fi mai mort decât oricând. Probabil.

Jean-Claude Van Johnson 1×2

Jean-Claude Van Johnson 1×2

După ce Vanessa și-a exprimat nemulțumirea față de misiunea sa, JCVD ​​își dublează eforturile pentru a-și termina treaba, infiltrând o cursă de stradă locală ... unde încurcă totul. Din nou. Norocos pentru el, Vanessa a descoperit că drogurile sunt doar vârful aisbergului și va avea nevoie de tot ajutorul pe care-l poate obține ... chiar dacă e vorba de JCVD.

Jean-Claude Van Johnson 1×3

Jean-Claude Van Johnson 1×3

Filip nu a cerut prea mult. Doar un bun grup de prieteni de muncă - pe care-l avea - până când viața lui a fost transformată cu un capăt în sus de către actorul legendar Jean-Claude Van Damme. Din fericire, un grup de mercenari este chiar la colț, pe cale să-i ofere lui Filip șansa de a-și exacra răzbunarea.

Jean-Claude Van Johnson 1×4

Jean-Claude Van Johnson 1×4

JCVD explorează dacă timpul este un cerc plat sau mai mult de un tetraedru. Filip devine prins într-un coșmar propriu. Vanessa se confruntă cu durerea din trecutul ei, iar Luis se uită în pustia tulbure a sufletului său. Episod evaluat LS (Light Science).

Jean-Claude Van Johnson 1×5

Jean-Claude Van Johnson 1×5

După ce a distrus ceea ce a rămas din cariera sa și a înstrăinat pe oricine îi pasă, JCVD ​​se retrage în orașul său natal pentru a-și linge rănile. Dar nu poți niciodată să te întorci acasă - iar niște răni sunt greu de atins cu limba.

Jean-Claude Van Johnson 1×6

Jean-Claude Van Johnson 1×6

JCVD călătorește spre un teren uitat, unde trebuie să se confrunte cu o serie de încercări făcute din argila psihică a temerilor sale profunde. De asemenea, el închiriază câteva filme.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.930)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.