Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Javid Iqbal

Star Trek: Discovery 1×15

Star Trek: Discovery 1×15

Cu Georgiou la conducerea planului de a pune capăt războiului Klingonian odată pentru totdeauna, echipajul USS Discovery se străduiește să înțeleagă și să-și tolereze tacticile ostile. Amintirile de greutăți din trecut se reaprind în Burnham.

Star Trek: Discovery 1×14

Star Trek: Discovery 1×14

Burnham și echipajul USS Discovery se confruntă cu realitatea aspră a războiului în timpul absenței lor. Pentru a avansa, Flota Stelară trebuie să folosească tactici neconvenționale și surse pentru a-și lua următoarea acțiune împotriva Klingonilor.

Star Trek: Discovery 1×13

Star Trek: Discovery 1×13

Lorca intenționează să avanseze cu o lovitură de stat împotriva împăratului, propulsând pe Burnham să ia o decizie rapidă de a salva nu numai pe ea însăși, ci și pe USS Discovery.

Star Trek: Discovery 1×12

Star Trek: Discovery 1×12

Burnham se îndreaptă spre ISS Charon cu un "cadou" special pentru Împărat. Cu ajutorul unei surse neașteptate, Stamets câștigă claritate în timp ce este prinsă în interiorul rețelei miceliene. Saru cere ajutor lui L'Rell.

Star Trek: Discovery 1×11

Star Trek: Discovery 1×11

Echipajul își continuă manechinul, iar Burnham este comandat într-o misiune fără milă pentru a pune capăt rezistenței în speranța de a se întoarce acasă. Între timp, Tilly lucrează la restaurarea nefuncției Stamets.

Star Trek: Discovery 1×10

Star Trek: Discovery 1×10

În timp ce pe un teritoriu necunoscut, echipajul USS Discovery este forțat să devină creativ în eforturile lor viitoare de a supraviețui forțelor opuse și fără precedent și de a se întoarce acasă.

Star Trek: Discovery 1×8

Star Trek: Discovery 1×8

USS Discovery este însărcinată cu o misiune cu prioritate ridicată la planeta Pahvo și să învețe știința care stă la baza tehnologiei de cloakere a lui Klingon.

Star Trek: Discovery 1×7

Star Trek: Discovery 1×7

Pe măsură ce echipajul USS Discovery încearcă să se despartă de o petrecere, un vizitator nedorit vine la bord, provocând o secvență problematică și răsucită a evenimentelor.

Star Trek: Discovery 1×9

Star Trek: Discovery 1×9

Trecând de la ordinele Flotei, Lorca folosește resursele supreme ale echipajului USS Discovery, nava însăși, într-un efort de a pune capăt războiului cu Klingonii odată pentru totdeauna.

Star Trek: Discovery 1×1

Star Trek: Discovery 1×1

În timp ce patrulează spațiul federal, USS Shenzhou întâlnește un obiect de origine necunoscută, punând pe primul ofițer Michael Burnham la cel mai mare test încă.

Star Trek: Discovery 1×2

Star Trek: Discovery 1×2

Față în față cu navele Klingon, USS Shenzhou se pregătește pentru posibilitatea războiului dacă negocierile nu reușesc. În mijlocul turbulențelor, Burnham se uită înapoi la educația ei vulcanică pentru îndrumare.

Star Trek: Discovery 1×3

Star Trek: Discovery 1×3

Burnham se află la bordul USS Discovery unde își dă seama rapid că lucrurile nu sunt așa cum par, inclusiv misteriosul căpitan Gabriel Lorca.

Star Trek: Discovery 1×4

Star Trek: Discovery 1×4

Cu tensiuni și mize ridicate, așa cum continuă Flotele Flăcării în eforturile lor de a pune capăt războiului cu Klingonienii, Burnham începe să se stabilească în noul său post la bordul USS Discovery.

Star Trek: Discovery 1×5

Star Trek: Discovery 1×5

Lorca se află în mod neașteptat în compania unui prizonier de război, locotenentul Flotei de stat, Ash Tyler, și un criminal intergalactic notoriu, Harry Mudd. Intre timp, Burnham isi exprima ingrijorarea cu privire la repercusiunile salturilor de spori pe "Ripper".

Star Trek: Discovery 1×6

Star Trek: Discovery 1×6

Echipajul USS Discovery este intrigat de o nouă adăugare, Lt. Ash Tyler. Sarek caută ajutorul lui Burnham, reaprinzând amintirile din trecutul ei. Amiralul Cornwell pune la îndoială tactica lui Lorca.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.800)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.629)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.