Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Jason O'Mara

Band of Brothers 1×1

Band of Brothers 1×1

Compania simplă este prezentată căpitanului Sobel, care are grupul supus unui antrenament dur și nedrept. Ca urmare, Sobel intră în conflict cu oamenii săi, inclusiv Richard Winters, directorul său executiv. Compania este transportată în Anglia pentru a se pregăti pentru ziua D.

Band of Brothers 1×2

Band of Brothers 1×2

Compania Easy Land se află în Normandia, împrăștiată peste tot și departe de zona lor de cădere. Primul Lt. Meehan, comandantul lui Easy, este ucis când avionul său suferă o lovitură directă și primul Lt. Winters trebuie să preia comanda și primul Lt. Speirs este introdus.

Band of Brothers 1×3

Band of Brothers 1×3

Compania ușoară sunt trimise pentru a elibera satul francez Carentan, unde pierd mai mulți bărbați în lupte grele. Episodul se concentrează pe privatul Albert Blithe, care se luptă cu anxietatea îngrozitoare după luptă.

Band of Brothers 1×4

Band of Brothers 1×4

Odată cu adaosul multor oameni noi, Easy Company se îndreaptă spre Olanda pentru a participa la Operațiunea Market Garden și pregătește un traseu aliat în Germania, dar întâmpină rezistență germană rigidă.

Band of Brothers 1×5

Band of Brothers 1×5

Winters scrie un raport referitor la provocarea unei rezistențe neașteptate la un atac german și este bântuit de conștiința sa după ce a împușcat un soldat german adolescent. Operațiunea Pegasus este descrisă. Easy Company este chemată la Bastogne pentru a respinge contraatacul brusc al Germaniei.

Band of Brothers 1×6

Band of Brothers 1×6

Compania simplă se confruntă cu Bătălia de la Bordură și trebuie să dețină teren lângă Bastogne, în timp ce exploatează puține muniții și alte bunuri. Episodul se concentrează pe doctorul Eugene "Doc" Roe, ajutându-i pe soldații săi unde poate, în timp ce scrutează, de asemenea, pentru consumabile medicale, din care compania este periculos scăzută.

Band of Brothers 1×7

Band of Brothers 1×7

Bătălii ușoare ale companiei în apropiere de Foy, Belgia, pierzând numeroși bărbați. În episod, acțiunile primarului Lt Norman Dike, comandantul companiei, sunt examinate și interogate. Servirea ca narator este primul Sgt. Carwood Lipton, care încearcă să mențină moralul bărbaților în timp ce își îndurează studiile în pădurea de lângă Foy.

Band of Brothers 1×8

Band of Brothers 1×8

Compania simplă se află în Hagenau, în Feburary, în 1945, unde se pregătește pentru o misiune de patrulare de noapte pentru capturarea prizonierilor germani. Patrula include un veteran care este disprețuit de lipsa lui Bastogne și de un nou locotenent proaspăt din West Point.

Band of Brothers 1×9

Band of Brothers 1×9

Pe măsură ce aliații se îndreaptă spre Germania și războiul se apropie de sfârșit, dezamăgirea și furia se îndreaptă spre Easy Company - până când se împotmolează într-un lagăr de concentrare abandonat de armata germană.

Band of Brothers 1×10

Band of Brothers 1×10

Pe măsură ce germanii se predau, se pare că zilele grele ale Easy Company s-au terminat pe măsură ce se află în Austria. Dar ei învață curând că acei soldați fără puncte de service suficiente vor fi trimiși să lupte în Japonia.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.