Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Jared Goldstein

Counterpart 1×10

Counterpart 1×10

Counterpart (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română O criză la OI lasă atât pe Howards să fie blocați.

Counterpart 1×9

Counterpart 1×9

Counterpart (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Howard încearcă să contracareze planurile oaspetelui. Howard și Emily îi urmăresc pe Kaspar.

Counterpart 1×8

Counterpart 1×8

Counterpart (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Urmările descoperirii școlii Indigo au un impact emoțional. Quayle se luptă cu noua identitate a soției sale.

Counterpart 1×7

Counterpart 1×7

Trecutul lui Clare este dezvăluit. Quayle suferă prin petrecerea de aniversare.

Counterpart 1×6

Counterpart 1×6

Aldrich pune la îndoială o moarte nu prea recentă în birou. Emily, Howard și Shaw urmează un plumb.

Counterpart 1×5

Counterpart 1×5

Howard descoperă o altă parte a lui Emily. Howard și Emily caută răspunsuri despre un site misterios de cădere. Aldrich și Quayle caută informații de la un vechi prieten.

Counterpart 1×4

Counterpart 1×4

Ambii Howards își aprofundează cercetarea despre conspirație. Quayle întâlnește una dintre sursele lui Howard. Clare trebuie să decidă ce să facă cu Baldwin.

Counterpart 1×3

Counterpart 1×3

Ambele părți se îndreaptă spre diplomație pentru a rezolva un conflict. Emily obține o viză specială. Howard interoghează un suspect.

Counterpart 1×1

Counterpart 1×1

Howard Silk descoperă adevărul despre locul unde lucrează. Biroul de Interne caută un asasin.

Counterpart 1×2

Counterpart 1×2

Howard trebuie să colaboreze cu omologul său. Baldwin se confruntă cu trecutul ei. Emily, din cealaltă parte, încearcă să înțeleagă ordinele ei.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.087)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.874)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.852)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.667)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.629)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.