Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ian Tracey

The 100 2×15

The 100 2×15

Wick și Raven se confruntă cu un regres. Maya și Jasper sunt un act teribil.

The 100 2×14

The 100 2×14

Lexa și Clarke intră într-o discuție aprinsă în timpul pregătirilor de luptă; Cursele Bellamy împotriva timpului.

The 100 2×13

The 100 2×13

Clarke începe să pună la îndoială deciziile de conducere ale Lexa, iar Indra continuă să împingă Octavia. Între timp, la Mount Weather, Jasper avansează în rolul de lider, iar Cage îl aruncă pe Maya într-o situație care amenință viața.

Travelers 2×1

Travelers 2×1

Grant MacLaren și echipa sa se găsesc în custodia FBI fără nici un fel de scăpare, în timp ce un nou pasager misterios dezvăluie secretele psihiatrului său.

Travelers 1×7

Travelers 1×7

Echipa se luptă să trăiască vieți din secolul 21, deoarece se confruntă cu perspectiva că misiunile lor s-ar putea termina pentru totdeauna.

Travelers 1×4

Travelers 1×4

Conducerea lui MacLaren este provocată atunci când este îndreptat să asiste o echipă mai experimentată de călători care vrea să-și unească forțele.

Travelers 1×3

Travelers 1×3

Un membru al echipei se strânge sub vina de a nu fi permis să prevină decesele viitoare și pune călătorii în pericol.

Travelers 1×1

Travelers 1×1

Cinci străini devin o echipă de elită a operativilor secrete atunci când călătorii în timp își preiau mințile conștiente, încercând să corecteze problemele teribile care se confruntă cu omenirea în timpul lor.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.