Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ian Gelder

Snatch 1×1

Snatch 1×1

Cu debitori la vârf, Albert Hill, fiul legendei criminale închisoare Vic Hill, se alătură echipei lui Charlie Cavendish pentru a-și plăti facturile. Dupa ce perechea a incheiat o suma remarcabila, ei au pus totul pe boxerul Billy Ayres. Dar un mafiot local are propriul său om în ring și desenează pe meci.

Snatch 1×2

Snatch 1×2

În timp ce Albert, Charlie și Billy procesează povestea lor, înregistrările de la violă devin virale, ajungând la ochii lui Bob Fink, un polițist murdar cu legături vechi cu familia Hill. Între timp, într-o nouă schemă înființată de Vic, trioul intră într-un job diamant pentru Saul Gold, un "om de afaceri" care nu iartă greșelile.

Snatch 1×3

Snatch 1×3

Cu ceasul ce-și bate viața, Albert, Charlie și Billy se comportă să-i fure diamantele lui Saul, tăind în fată Sonny, Lotti, ca partener. Pentru a sparge siguranța lui Sonny, Albert trebuie să-și descopere un vechi prieten de familie. Între timp, Fink urmărește indicii în filmul heist înapoi la Charlie.

Snatch 1×5

Snatch 1×5

După ce au făcut lucrurile cu Saul, băieții primesc un avans în lichidarea barelor de aur, datorită lui Chloe. Dar cumpărătorul, un șeic bogat, se dovedește înfricoșător. Banda trebuie să se gândească la picioare, în timp ce el în același timp eludând Fink, care se deplasează tot mai aproape de comoara lor.

Snatch 1×4

Snatch 1×4

Disperat să-i plătească lui Saul înainte de expirarea timpului, Albert, Charlie și noul lor aliat, Chloe Koen, zboară spre New York pentru a proteja aurul. Dar o greșeală neplăcută îi lasă să curse în tot orașul pentru a salva afacerea. Între timp, Billy și Lotti se comportă să-l elibereze pe Norman de la bara lui Sonny.

Snatch 1×10

Snatch 1×10

Jones și Dwyer se îndreaptă spre docurile din Liverpool pentru a se întâlni cu mulțimea corsicană, în timp ce banda dă cursă. Când Vic se blochează în vagonul de poliție, Albert trebuie să-și construiască un plan nebun cu salvarea tatălui său, să-i saboteze afacerea Corsicană și să cedeze cu numerar, fără să-i facă pe toți să fie suflați.

Snatch 1×7

Snatch 1×7

Lotti și Sonny au aurul re-topit, în timp ce Chloe aliniază un cumpărător. Un Vic-Vic încearcă să-și smulgă comoara, în timp ce Albert și Lily încearcă să nu-l mai recapete. Drunken Charlie intră în mâinile lui Bob Fink, care este hotărât să extragă locul aurului.

Snatch 1×8

Snatch 1×8

Vic și Hate 'Em folosesc tactici brutale pentru a urmări locația aurului. Fink îl chinuie pe Charlie pentru informație, dar descoperă că nu este singurul cu pofta de aur. Pe măsură ce forțele opuse se converg în tabăra țigănească, o neînțelegere escaladă într-o luptă.

Snatch 1×9

Snatch 1×9

În ceea ce privește familia Hill și regruparea grupului, Charlie se întoarce cu știri despre planurile lui Jones și Dwyer de a vinde aurul. Lily nu vrea să aibă de-a face cu asta, dar Albert lovește o idee mai bună: uită de aur și apucă banii. Dar, mai întâi, gașca va trebui să facă ceva reconfortare în interiorul lui Jones.

Snatch 1×6

Snatch 1×6

Pe măsură ce gașca își răcește tocurile într-un conac de țară, un triunghi de dragoste înflăcărător aduce tensiuni la fierbere. Dar presiunea de a vinde tubul de aur îi obligă pe prieteni să lucreze împreună. Între timp, Vic prezintă o evadare în închisoare cu prietena lui Hate 'Em, doar pentru a găsi o revenire la rece, așteptându-l în exterior.

Game of Thrones 6×3

Game of Thrones 6×3

Daenerys își întâlnește viitorul. Branul cunoaște trecutul. Tommen se confruntă cu Înaltul vrăbii. Arya se antrenează să fie nimeni. Varys găsește un răspuns. Ramsay primește un cadou.

Game of Thrones 6×4

Game of Thrones 6×4

Tyrion face o înțelegere. Jorah și Daario fac o sarcină dificilă. Jaime și Cersei încearcă să-și îmbunătățească situația.

Game of Thrones 6×6

Game of Thrones 6×6

Un vechi dușman revine în imagine. Gilly întâlnește familia lui Sam. Arya se confruntă cu o alegere dificilă. Jaime se confruntă cu vrăbiala înaltă.

Game of Thrones 6×8

Game of Thrones 6×8

În timp ce Jaime își cântărește opțiunile, Cersei răspunde la o cerere. Planurile lui Tyrion dau roade. Arya se confruntă cu un nou test.

Game of Thrones 6×10

Game of Thrones 6×10

Tyrion sfătuiește Daenerys în campania viitoare. Jon și Sansa discută despre viitorul lor. Începe procesele în King's Landing.

Game of Thrones 5×10

Game of Thrones 5×10

Stannis mărșăluiește. Dany este înconjurată de străini. Cersei urmărește iertarea. Jon este provocat.

Game of Thrones 5×2

Game of Thrones 5×2

Arya sosește în Braavos. Podrick și Brienne se confruntă cu probleme pe drum. Cersei se teme de siguranța fiicei sale în Dorne, în timp ce Ellaria Sand încearcă să se răzbune pentru moartea lui Oberyn. Stannis ispitește pe Jon. Un consilier tentează Daenerys.

Game of Thrones 5×1

Game of Thrones 5×1

Game of Thrones 2×8

Game of Thrones 2×8

Theon primește un vizitator. Arya își cere a treia și ultima moarte de la Jaqen. În timp ce armata lui Stannis ajunge la destinație, lui Davos i se oferă o recompensă. Bătrânia îl face pe Robb.

Game of Thrones 1×10

Game of Thrones 1×10

Cu Ned mort, Robb promite să se răzbune pe Lannisters. Jon trebuie să decidă oficial dacă locul lui este cu Robb sau cu ceasul de noapte. Daenerys îi spune rămas bun lui Drogo.

Game of Thrones 1×9

Game of Thrones 1×9

Robb se duce la război împotriva Lanniste. Jon se află în dificultate în a decide dacă locul lui este cu Robb sau cu ceasul de noapte. Drogo se îmbolnăvește de o nouă rănire de luptă. Daenerys este disperat să-l salveze.

Game of Thrones 1×8

Game of Thrones 1×8

Eddard și oamenii lui sunt trădați și capturați de către Lannisters. Când cuvântul ajunge la Robb, el intenționează să meargă la război pentru ai salva. White Walkers atacă Zidul. Tyrion se întoarce la tatăl său cu niște prieteni noi.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.024)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.289)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.783)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.376)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.