Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Iain Armitage

Big Little Lies 1×1

Big Little Lies 1×1

Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O moarte suspectă la un colegiu de școală primară atrage atenția asupra fricțiunilor dintre cele trei mame și familiile lor.

Big Little Lies 1×4

Big Little Lies 1×4

Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Nathan îi invită pe Madeline și pe Ed la o cină pentru cupluri pentru a discuta despre Abigail, în timp ce, în lumina unor dovezi suplimentare de agresiune, doamna Barnes sugerează că Ziggy este evaluat medical.

Big Little Lies 1×5

Big Little Lies 1×5

Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Madeline se confruntă cu un disperat Joseph, directorul școlii examinează comportamentul lui Ziggy, iar dr. Reisman îl apasă pe Celeste în legătură cu căsnicia ei.

Big Little Lies 1×6

Big Little Lies 1×6

Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Bonnie îi spune lui Nathan despre proiectul secret al lui Abigail; Jane se confruntă cu Renata; Ed și Madeline au o conversație sinceră despre lipsa lor de pasiune.

Big Little Lies 1×7

Big Little Lies 1×7

Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Celeste face o mișcare îndrăzneață; Madeline se ocupă de urmajele din trecutul ei; Jane află cine a rănit-o pe Amabella.

Big Little Lies 1×2

Big Little Lies 1×2

Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Jane deviază întrebări din partea lui Ziggy, Madeline este revoltată de Renata, iar Celeste sugerează că ea și Perry văd un consilier.

Big Little Lies 1×3

Big Little Lies 1×3

Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Madeline organizează o excursie pentru a concura cu petrecerea de naștere a lui Amabella, Celeste cedează farmecele lui Perry, iar Jane se deschide despre trecutul ei.

Young Sheldon 1×16

Young Sheldon 1×16

Young Sheldon (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O pierdere dezamăgitoare la târgul științific trimite viața lui Sheldon într-o nouă direcție.

Young Sheldon 1×15

Young Sheldon 1×15

Young Sheldon (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Sheldon își face prieteni cu un elev superior care îl introduce într-un nou domeniu al științei. De asemenea, Mary și George nu sunt de acord cu cum să se ocupe de viața socială înfloritoare a lui Sheldon.

Young Sheldon 1×14

Young Sheldon 1×14

Sheldon și Missy sunt lăsați acasă singuri pentru prima dată când Maria își ia un post de secretar de biserică.

Young Sheldon 1×13

Young Sheldon 1×13

Când sezonul de gripă îl lovește pe Medford, Sheldon ia măsuri extreme pentru a rămâne sănătoasă.

Young Sheldon 1×12

Young Sheldon 1×12

Sheldon solicită un computer și, în necunoștință de cauză, declanșează un argument încălzit între Mary și George Sr. asupra finanțelor familiei.

Young Sheldon 1×11

Young Sheldon 1×11

O îngrijorată Mary îl trimite pe Sheldon la școala de duminică după ce îl găsește jucând Dungeons and Dragons cu prietenii săi, Tam și Billy.

Young Sheldon 1×10

Young Sheldon 1×10

Când Sheldon se mută la Dallas pentru a participa la o școală pentru copiii talentați, familia se luptă să facă față absenței sale.

Young Sheldon 1×3

Young Sheldon 1×3

Atunci când George Sr. este urcat în camera de urgență, Meemaw vine la babysit, iar copiii au o aventură care ajunge la spital de unul singur.

Young Sheldon 1×7

Young Sheldon 1×7

Copiii se confruntă cu idei de rezolvare a unei dispute de familie când Meemaw refuză să-i ofere lui George Sr. rețeta ei în piept.

Young Sheldon 1×8

Young Sheldon 1×8

În timp ce Mary, Memaw și Missy au noaptea fetelor la salon, cei trei bărbați Cooper își planifică călătoria pe șosea pentru a vedea lansatorul de spațiu, dar nu merge așa cum intenționează.

Young Sheldon 1×5

Young Sheldon 1×5

Sheldon se luptă cu noua popularitate după ce a folosit statistici pentru a ajuta echipa de fotbal.

Young Sheldon 1×6

Young Sheldon 1×6

Atunci când un reprezentant al NASA vizitează școala lui Sheldon și își retrage știința, Sheldon este pus în misiune să-l dovedească greșit

Young Sheldon 1×9

Young Sheldon 1×9

George Sr. ajunge la o înțelegere cu Sheldon pentru a-l îndruma pe Georgie când notele slabe amenință să-l împiedice să joace fotbal

Young Sheldon 1×1

Young Sheldon 1×1

De 9 ani, Sheldon Cooper este o minte odată în a-generație capabilă de matematică și știință avansată, dar învață că nu este întotdeauna utilă să crească în East Texas, o țară în care biserica și fotbalul sunt rege.

Young Sheldon 1×2

Young Sheldon 1×2

Pentru a-și liniști mama îngrijorată, Sheldon folosește tehnicile unei cărți de auto-ajutor pentru a încerca să-ți facă un prieten.

Young Sheldon 1×4

Young Sheldon 1×4

După ce a sufocat un cârnaț de mic dejun, Sheldon se luptă cu teama de alimente solide și descoperă cărțile de benzi desenate pentru prima dată.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.136)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.275)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]