Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Hugo Speer

Britannia 1×9

Britannia 1×9

Sfârșitul pare să fie aproape pentru Cantii, iar Aulus dezvăluie modul în care Imperiul Roman desfășoară cu adevărat afaceri.

Britannia 1×8

Britannia 1×8

Lupta de voințe între Kerra și Antedia se intensifică, pe măsură ce Regni își joacă cartea de atu. Aulus atrage exilați morți să-l găsească pe Cait.

Britannia 1×7

Britannia 1×7

Cait și tatăl ei caută adăpost în ruinele casei lor vechi, unde este vizitată de cineva pe care nu se aștepta niciodată să o vadă din nou.

Britannia 1×4

Britannia 1×4

Regele Pellanor respinge Kerra și își lasă viața în mâinile druizilor. Dar judecata zeilor nu este ceea ce el a așteptat.

Britannia 1×5

Britannia 1×5

Zeii au vorbit, dar Kerra trebuie să decidă dacă va accepta hotărârea lor. Antedia încheie o alianță cu Roma - cu o singură condiție.

Britannia 1×6

Britannia 1×6

După încercarea lor lungă, Cait și tatăl ei ajung în sfârșit la siguranța cetății Cantii, dar un demon se află pe urmele ei.

Britannia 1×1

Britannia 1×1

În anul 43 d.Hr., o națiune este stânjenită de sosirea unui Imperiu.

Britannia 1×2

Britannia 1×2

După ce marchează sosirea Romei cu sânge, Aulus trimite trimiși în triburi cu Britannia, încercând, de asemenea, să învețe mai multe despre druizi.

Britannia 1×3

Britannia 1×3

Aulus este renăscut, dar destinul său rămâne neclar. Cait este capabilă să-l localizeze pe tatăl ei, dar nu o poate elibera singur de la tabăra romană.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.127)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.254)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]