Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Hilarie Burton

Lethal Weapon 2×2

Lethal Weapon 2×2

Un doctor este găsit mort în piscina unei clinici de wellness. Riggs suspectează un unghi de droguri și îl întreabă pe agentul Palmer pentru ajutor.

Lethal Weapon 1×17

Lethal Weapon 1×17

Riggs și Murtaugh lucrează din nou cu agentul DEA, Karen Palmer, și împreună câștigă cunoștințe despre operațiunile noi de cartel periculoase. Pe măsură ce atașamentul lui Riggs la Palmer se adâncește, la fel și acțiunile sale impulsive, mai îngrijorându-l pe căpitanul Avery și Delgado. Între timp, Trish explorează potențialul unei noi oportunități de carieră uimitoare.

Lethal Weapon 1×15

Lethal Weapon 1×15

Riggs și Murtaugh sunt forțați să lucreze din nou cu agentul DEA, Karen Palmer, pentru a-l proteja pe Leo Getz, un avocat care a fost legat de Cartel. Pe măsură ce cei trei încep să înțeleagă că Leo nu poate fi singurul cu o țintă pe spate. Între timp, Riggs începe să vadă agentul Palmer într-o lumină nouă ... citește mai mult

Lethal Weapon 1×7

Lethal Weapon 1×7

Riggs și Murtaugh privesc uciderea unui expeditor de modă din LA și descoperă o operațiune subterană DEA. În alte evenimente, cu Trish și cu copiii departe, Murtaugh merge pe un "bender", iar Riggs are vise tot mai reale despre Miranda.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.729)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.750)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.515)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.514)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.834)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.