Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Hermione Norris

Innocent 1×4

Innocent 1×4

Innocent (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română David este subiectul unei povesti de tabloid senzațional și se străduiește să explice lucrurile copiilor săi. Tom se confruntă cu fosta sa soție, care cere ajutorul lui. Ultima în serie.

Innocent 1×3

Innocent 1×3

Innocent (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Relațiile lui Alice și Rob continuă să se dezintegreze, deoarece dovezile în urma interogării îi incriminează și copiii se apropie de David. Între timp, încercările lui Tom de a-și salva căsătoria sunt distruse de arestarea sa ulterioară, iar dovezile medico-legale aruncă lumină nouă asupra convingerii originale a lui David.

Innocent 1×2

Innocent 1×2

Innocent (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce noua investigație a lui Hudson dezvăluie defecțiuni grave în investigația inițială a crimelor, cei care au fost cei mai apropiați de Tara sunt forțați să explice motive credibile pentru că doresc să o omoare. Relațiile sunt tensionate spre rupere și acuzațiile dăunătoare dau naștere atunci când David se confruntă cu fratele și sora lui de drept în legătură cu accesul la copiii săi.

Innocent 1×1

Innocent 1×1

Innocent (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română După șapte ani de închisoare, David Collins este eliberat din cauza unei tehnici, poliția trebuie să redeschidă cazul în căutarea ucigașului.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.573)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.173)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.733)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]