Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Henry Winkler

Barry 1×8

Barry 1×8

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat În finalul sezonului, Barry promite să renunțe la viața sa de crimă. În altă parte, Pazar preia un înlocuitor care să aibă grijă de Fuches. Detectivul Moss se închide într-un arest pe care speră că îl va sparge cazul de omucidere din Madison.

Barry 1×7

Barry 1×7

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După un schimb de focuri la pistă, Barry trebuie să ia o decizie grea pentru a evita capturarea. Sally își face griji că performanța ei în MacBeth va fi compromisă și va distruge șansa de a impresiona un agent de top talent.

Barry 1×6

Barry 1×6

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Barry încearcă să zboare solo la o pistă la distanță, dar Taylor încă mai vrea; Vacha se uită la răzbunarea exactă a omului care la ucis pe fratele său, în ciuda ordinelor lui Pazar, Moss încearcă să pună capăt asociației sale cu Gene, dar se trezește atrasă de clasă într-o situație critică; Sally face lobby pentru o provocare majoră.

Barry 1×5

Barry 1×5

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Barry pare să lovească butonul de resetare cu Sally, dar o scenă din "Macbeth" declanșează o reacție care îi împinge mai departe; Moss se mută pentru a interoga membri ai clasei de actorie a lui Gene după o filmare a suprafețelor video; Barry se află într-un dezastru, după ce se alătură echipei lui Taylor, o nouă cunoștință neînduplecată, într-o misiune periculoasă de a distruge un grup de bolivieni.

Barry 1×4

Barry 1×4

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat [HBO] HD. - Capitolul patru: Să te angajezi ... pe tine. (Sezonul 1) Barry descoperă că scăparea din Fuches și câștigarea afecțiunilor lui Sally este mai greu decât credea el.

Barry 1×3

Barry 1×3

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Barry pierde o clasă de actorie pentru a onora o obligație. Detectivii încearcă să pună împreună un puzzle de crimă. Sally face o greșeală în timpul unei audiții și se întoarce spre Barry pentru confort. Cecenii se bucură când ajunge un asasin legendar.

Barry 1×2

Barry 1×2

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Poliția investighează uciderea lui Ryan, în timp ce Barry, intrigat de noua sa clasă de actorie, încearcă fără succes să renunțe la stilul de viață al ucigașului.

Barry 1×1

Barry 1×1

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Barry, un om decedat dezamăgit, este trimis în Los Angeles pentru a ucide un actor aspirant care are o aventură cu soția unui conducător al mulțimii cecenilor. După ce și-a urmat tinta la o clasă de actorie, Barry devine inspirat să înceapă o nouă viață cu studenții.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.587)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.542)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.247)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.451)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.772)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]