Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Henrik Norlén

Modus 2×6

Modus 2×6

Știți despre ce este vorba? Fii primul care adaugă un complot.

Modus 2×7

Modus 2×7

Momentan nu avem o descriere. Vrei sa ne ajuti?

Modus 2×8

Modus 2×8

Momentan nu avem o descriere. Vrei sa ne ajuti?

Modus 2×3

Modus 2×3

Știți despre ce este vorba? Fii primul care adaugă un complot.

Modus 2×5

Modus 2×5

Știți despre ce este vorba? Fii primul care adaugă un complot.

Modus 2×4

Modus 2×4

Știți despre ce este vorba? Fii primul care adaugă un complot.

Modus 1×1

Modus 1×1

Ingerul Johanne Vik a lucrat anterior ca profilator pentru FBI și este acum înapoi în Suedia cu cele două fiice ale sale. Ea și-a hotărât să petreacă mai mult timp cu copiii ei și să lucreze mai puțin, deoarece fiica ei cea mai mare Stina, care a fost diagnosticată cu autism, devine martor la o crimă.

Modus 1×2

Modus 1×2

Realizarea faptului că Stina a trecut printr-o experiență teribilă începe să se scufunde pentru Inger Johanne. Ingvar merge la Uppsala pentru a investiga uciderea Episcopului Elisabeth Lindgren care a avut loc în noaptea de Crăciun. În Uppsala devine clar că secretele cresc sub suprafață.

Modus 1×3

Modus 1×3

După o lungă ezitare, Inger Johanne este de acord să se alăture investigației. În același timp, încearcă să înțeleagă informațiile de la fiicele ei; există o legătură între crimele? Rolf suspectează că soțul său îi inserează și elaborează un plan pentru a afla adevărul.

Modus 1×5

Modus 1×5

Ingvar descoperă un avantaj care pare să susțină teoria lui Inger Johanne despre motivul care a stat la baza crimelor. Inger Johanne își amintește ceva din timpul ei la FBI care pare a fi legat de caz; poate ajuta FBI-ul? Fiul episcopului merge să-l vadă pe Ingvar să împărtășească o suspiciune pe care o are.

Modus 1×4

Modus 1×4

Carlsson este adus pentru interogatoriu, în timpul căruia Inger Johanne descoperă o legătură personală între ea și Carlsson. Ce legătură are familia cu ancheta? Erik vizitează femeia în tabloul studiului episcopului. Inger Johanne descoperă o legătură între crimă.

Modus 1×7

Modus 1×7

Ingerul Johanne se apropie de ucigaș, dar primește apoi un mesaj foarte tulburător în propria casă. Ea este convinsă că cheia pentru cum se potrivește totul se găsește sub un strat de vopsea neagră. Marcus Ståhl atinge un punct în care nu mai poate mint.

Modus 2×2

Modus 2×2

Poliția suedeză și-a pus toate resursele în căutarea președintelui american. Ingerul Johanne își dă seama că trecutul ei este pe cale să o prindă când Ingvar devine persoana de contact suedeză pentru Warren Schifford.

Modus 2×1

Modus 2×1

La patru ani după ce Inger Johanne Vik și-a trăit viața la Washington, lucrează pentru FBI, am aflat motivele pentru care sa întors în Suedia. Dar va rămâne în trecut? Helen Tyler, președintele Statelor Unite, vine pentru o vizită de stat și se întâmplă evenimente imprevizibile.

Modus 1×6

Modus 1×6

Fâșia se strânge în jurul lui Marcus Ståhl, care a ajuns într-o situație foarte precară. Care este proprietarul navei ascunzându-se de cei din jurul lui? În mijlocul unui briefing despre moartea criminalului, Inger Johanne descoperă o legătură friguroasă între profilul ucigașului și fiica sa.

Modus 1×8

Modus 1×8

Stina ia o decizie care o pune pe ea și sora ei în pericol. Ingerul Johanne și Ingvar privesc cu ochii pe motivele criminalului, dar nu sunt de acord cu cum să procedeze. Există o victimă finală intenționată; cine este și vor ajunge acolo în fața ucigașului?

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.734)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.812)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.521)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.946)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.