Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Heather Graham

Bliss 1×6

Bliss 1×6

Bliss (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română În oroarea sa, Andrew își dă seama că fiul său, Kris, nu începe cu o slujbă în detaliu, pentru a-și stabili reședința. Privind totul de-a lungul barilului unui anumit dezastru, Andrew se duce la extreme pentru a se salva, fără să știe că rudele sale se apropie de un curs de greșeală.

Bliss 1×5

Bliss 1×5

Bliss (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Andrew îl tratează pe Denise și pe Kris la ore de zi în Weston-super-Mare. Este prima eră din vremurile pe care le-au distrat împreună ca asociați, dar chiar și acolo, Andrew nu pare să fugă de amenințarea expresiei.

Bliss 1×4

Bliss 1×4

Bliss (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Absențele lungi ale lui Andrew încep să primească taxele asupra prietenilor și copiilor săi. Se luptă să facă față presiunilor energiei sale duble, începe să se descurce; autoritățile devin pline de viață, ceea ce doar adaugă la problemele lui.onfortabil.

Bliss 1×3

Bliss 1×3

Bliss (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Cea mai proastă coșmar a lui Andrew este legală, după ce afirmă că fiica sa, Chris, și fiul său, Kris, se socializează în aceleași cercuri și poate chiar își imaginează fiecare apendice. În încercarea de a descoperi soluția, el învață singur că fiica sa este un mincinos confortabil.

Bliss 1×2

Bliss 1×2

Andrew face demersuri pentru a submina încrederea în sine a lui Kim, după ce sa scufundat în sus spre ornament, divulgarea drumurilor locale se extinde și amenință cu accidente industriale raportul delicat al planului lui de a produce în activitatea dublă.

Bliss 1×1

Bliss 1×1

Andrew rezistă o noapte cu multă încordare înainte în spatele lui Denise și a două legături auxiliare, precum și el descoperă că Kim se îndreaptă spre restaurantul asociat. Eforturile sale de relocare a ambelor părți devin din ce în ce mai disperate.

Twin Peaks 2×17

Twin Peaks 2×17

Cooper este atras de o femeie frumoasă, reluată, deoarece Truman se mâhnește de moartea lui Josie.

Twin Peaks 2×18

Twin Peaks 2×18

Cooper și departamentul șerifului se află într-o aventură spelunking la mijlocul nopții, iar Truman se află în îmbrățișarea morții unei femei goale.

Twin Peaks 2×19

Twin Peaks 2×19

În timp ce Cooper și Truman încearcă să deblocheze secretul Peșterii Owl, concursul Miss Twin Peaks atrage competiția fierbinte.

Twin Peaks 2×20

Twin Peaks 2×20

În timp ce romantismul este înflorit pentru Cooper și Annie, Donna găsește un album care este plin de surprindere.

Twin Peaks 2×21

Twin Peaks 2×21

Cooper și ofițerii se pregătesc pentru ca Windom Earle să se mute la concursul Miss Twin Peaks.

Twin Peaks 2×22

Twin Peaks 2×22

Cooper trebuie să-și depășească temerile cele mai adânci când intră în Loja Neagră pentru al salva pe Annie de la Windom Earle.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.932)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.801)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.709)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.579)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (11.609)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.