Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Grant Gustin

Arrow 6×23

Arrow 6×23

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Cu un nou aliat al echipei sale, Oliver îl angajează pe Diaz într-o bătălie finală epică.

Arrow 6×22

Arrow 6×22

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Diaz targets Team Arrow and their loved ones. Oliver struggles with Felicity putting herself in danger when she gets the chance to stop Diaz for good.

Arrow 6×21

Arrow 6×21

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Presiunea se îndreaptă spre Oliver, care începe să se întrebe dacă va pierde totul în lupta sa pentru a salva Star City. O față familiară se întoarce.

Arrow 6×20

Arrow 6×20

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Oliver se întoarce la un vechi prieten pentru a ajuta la lupta cu Diaz; Rene iese din spital, dar are un timp greu de reajustat la viață ca câine sălbatic; Lance descoperă ceva șocant despre Sirena Neagră.

Arrow 6×19

Arrow 6×19

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română În căutarea extinderii imperiului, Diaz și Laurel se întâlnesc cu Quadrantul, o coaliție de familii de mafiote care conduc crima organizată națională. Între timp, după decizia recentă a lui Oliver, Felicity și Curtis își dublează eforturile pentru a construi Helix Dynamics.

Arrow 6×18

Arrow 6×18

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română În cel mai întunecat loc al său, Oliver se întreabă dacă a eșuat la toate - fiind tată, primar și erou. Frustrarea lui crescând, Oliver îi lovește pe Felicity și pe William. O vizită surprinzătoare de la un vechi prieten la întrebat pe Oliver cu privire la următoarea mutare.

Arrow 6×17

Arrow 6×17

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Oliver și Diggle se confruntă încă cu cea mai mare provocare. Curtis este dezamăgit să afle că noul său prieten are o poziție fermă anti-vigilantă.

Arrow 6×16

Arrow 6×16

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Nyssa Al Ghul se întoarce la Star City pentru al avertiza pe Thea că un grup de membri renegați ai Ligii asasinilor intenționează să o atace. Acest grup, condus de Athena, intenționează să găsească o cutie misterioasă pe care Malcolm a lăsat-o în urmă și nu se va opri la nimic să o primească. Nyssa ajută ficatul să ajungă la o realizare care schimbă viața.

Arrow 6×15

Arrow 6×15

Oliver și Thea sunt șocați să audă că Roy Harper se întoarce în Star City. Cu toate acestea, când descoperă circumstanțele revenirii lui Roy, Oliver și Thea își dau seama că Roy are probleme și se înscrie pentru al salva. Black Siren face o decizie șocantă.

Arrow 6×14

Arrow 6×14

Oliver, Diggle și Felicity nu sunt de acord cu Dinah, Curtis și Rene despre cum să se ocupe de Black Siren. Cele două echipe se confruntă cu o luptă.

Arrow 6×13

Arrow 6×13

Cayden James descoperă un secret despre săgeata verde care îl împinge peste margine. Cunoscând pe toată lumea și tot ceea ce iubește, este în pericol, Oliver trebuie să decidă dacă poate face acest lucru singur sau dacă trebuie să se adreseze colegilor săi pentru ajutor. William începe să ceară mai mult timp lui Oliver.

Arrow 6×12

Arrow 6×12

  Oliver continuă lupta cu Cayden James. Dinah și Oliver au un dezacord major care pune în pericol viața unuia dintre ei.

Arrow 6×11

Arrow 6×11

Cayden James susține ante lansând planul său de a prelua controlul asupra oricărui aspect al orașului. În ciuda scopului planului lui Cayden, Oliver este hotărât să o folosească doar cu Arrow-ul original - și fără ajutorul lui Rene, Dinah sau Curtis. Dar lucrurile se complică atunci când William este pe cale de dispariție ca urmare a lucrărilor lui Cayden.

Arrow 6×10

Arrow 6×10

În ciuda pierderii jumătății echipei sale, Oliver rămâne încrezător că el, Felicity și Diggle pot opri Cayden James și Black Siren. Cu toate acestea, când descoperă unul dintre secretele lui Cayden, decide să se alăture unui aliat puțin probabil. Între timp, Dinah petrece timp cu Vince.

Arrow 6×9

Arrow 6×9

Quentin Lance este răpită de Black Siren și Cayden James, care caută să-și schimbe viața lui Lance pentru o armă de distrugere în masă. Oliver și Team Green Arrow trebuie să-și dea seama că au reușit să o salveze pe Lance, păstrând în același timp orașul în siguranță.

Supergirl 3×8

Supergirl 3×8

Grupul se întâlnește pentru nunta lui Barry și Iris, dar ceremonia este prăbușită de răufăcători de pe Pământ-X.

Arrow 6×8

Arrow 6×8

Oliver se ocupă de impactul exploziei de pe insulă.

Arrow 5×8

Arrow 5×8

Oliver se trezeste la o viata in care nu a ajuns niciodata pe Gambitul Reginei. Robert și Moira Regina sunt vii și bine. Laurel este logodnica lui iubitoare și nunta lor este iminentă. Totul pare perfect, dar Oliver începe să observe mici imperfecțiuni care îl fac să pună la îndoială această nouă realitate. Între timp, Felicity și recruții iau o nouă amenințare cu ajutorul The Flash și Supergirl.

Arrow 4×8

Arrow 4×8

Oliver și Barry Allen îl iau pe Kendra Saunders și Carter Hall într-o locație îndepărtată pentru a le ține ascunși de Vandal Savage, în timp ce își dau seama cum să-l învingă. Malcolm aranjează o întâlnire între Vandal, Green Arrow și The Flash, care nu merge așa cum a fost planificat. Între timp, Felicity, Thea, Diggle și Laurel colaborează cu echipa Flash pentru a veni cu o armă suficient de puternică pentru a distruge Vandal Savage.

Arrow 4×1

Arrow 4×1

Relatarea fericită a lui Oliver și Felicity este tăiată când Thea și Laurel îi plătesc o vizită și îi spun lui Oliver că au nevoie de ajutorul lui înapoi în Star City. Orașul a fost atacat de Ghosts, asasini conduse de un om periculos pe nume Damien Darhk. Cu toate acestea, când se întoarce Oliver, Diggle face foarte clar că nu dorește ca Oliver să intre în echipă.

Arrow 3×23

Arrow 3×23

Odată cu expirarea timpului pentru Starling City, Oliver încearcă să-i oprească pe Ra să dezlănțuiască biopara și să ucidă milioane.

Arrow 3×8

Arrow 3×8

Un eveniment de încrucișare care a început pe "The Flash" se încheie cu Oliver colaborând cu Flash pentru a opri ucigașul care bombardează bomba, care plantează cinci bombe în oraș, care vor să explodeze în același timp.

Arrow 3×1

Arrow 3×1

Cu crimă la un nivel scăzut de timp, Oliver decide să ia o pauză și cere Felicity la o întâlnire. Cu toate acestea, acestea sunt întrerupte atunci când un nou dealer de droguri ia numele contelui Vertigo și vizează Arrow-ul pentru moarte. Între timp, Diggle devine tată în așteptare și un om de știință încearcă să achiziționeze Regina Consolidată înainte ca Oliver să poată relua afacerea familiei sale.

Arrow 2×9

Arrow 2×9

După ce a acoperit o supradoză cu medicamente aproape fatale, Oliver începe să hallucinare din trecutul său. Crezând că este o răspundere, Oliver oferă informațiile pe care le are asupra lui Cyrus Gold către Quentin ... care sunt rezultatul decesului mai multor ofițeri de poliție. Între timp, fratele Blood capturează Roy și folosește ca subiect de ... citeste mai mult

Arrow 2×8

Arrow 2×8

Atunci când un puternic, din punct de vedere supraomunal, sfidează un depozit regal consolidat, omul de știință central al orașului, Barry Allen, vine la Starling City pentru a investiga cazul. Cu toate acestea, în ciuda relației sale strânse de lucru cu Felicity, Oliver suspectează că există mai mult pentru tinerii oameni de știință decât pentru ochi. Între ... citește mai mult

DC’s Legends of Tomorrow 3×8

DC’s Legends of Tomorrow 3×8

Nunta lui Barry și Iris aduce gașca împreună, dar lucrurile se înrăutățesc atunci când răufăcătorii de pe Pământ-X atacă ceremonia. Toate trupele super-eroilor, împreună cu ajutorul prietenilor lor de super, cum ar fi Citizen Cold, Ray, Felicity Smoak, Iris West și Alex Danvers, pentru a-și asuma încă cei mai mari răufăcători. Cele mai puternice eroi ai pământului - Green Arrow, Supergirl, Flash și White Canary - conduc echipele lor în luptă pentru a salva lumea. Crossover-ul începe pe Supergirl S03E08 Criza ...

DC’s Legends of Tomorrow 2×7

DC’s Legends of Tomorrow 2×7

DC’s Legends of Tomorrow 2×3

DC’s Legends of Tomorrow 2×3

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.792)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.087)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.567)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.533)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.398)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.