Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Gloria Reuben

Mr. Robot 2×7

Mr. Robot 2×7

Domnul Robot și Elliot încearcă să facă frumos. Darlene și Angela FTW? Joanna a dat un ultimatum.

Mr. Robot 2×4

Mr. Robot 2×4

Prietenii lui Elliot Ray, speră că poate ajuta în cele din urmă să-l sterge pe domnul Robot. Dom face o mare descoperire. Darlene se întreabă cine este cea mai mare amenințare - FBI sau Armata întunecată?

Mr. Robot 2×1

Mr. Robot 2×1

O lună mai târziu și omfg, cinci / nouă au schimbat lumea. Elliot în izolare. Darlene preia conducerea. comunitatea oferă o sarcină utilă rău intenționată. TANGO DOWN? tbc.

Mr. Robot 1×10

Mr. Robot 1×10

Dl. Robot și Tyrell sunt MIA, iar un hack din trecut îl bântuie pe Elliot.

Mr. Robot 1×7

Mr. Robot 1×7

Elliott dispare. Dl. Robot încearcă să reintroducă societatea. Angela se duce capul spre cap cu un vechi nemesis.

Mr. Robot 1×3

Mr. Robot 1×3

Elliot încearcă să conducă o viață normală, dar nu poate scăpa de societate. Între timp, Gideon crește suspicios și Tyrell joacă murdar.

Mr. Robot 1×2

Mr. Robot 1×2

Elliot este rupt între acceptarea unei oferte de muncă de la Evil Corp și aderarea la grupul de hackeri fsociety. În același timp, Elliot trebuie să ia decizia care ar putea dăuna oamenilor din jurul lui.

Mr. Robot 1×1

Mr. Robot 1×1

Elliot, un inginer de securitate cibernetică în timpul zilei și hacker vigilent noaptea, este recrutat de un grup misterios subteran pentru a distruge firma pe care a plătit-o pentru a-l proteja. Elliot trebuie să decidă cât de departe va merge să expună forțele pe care crede că le conduce (și distruge) lumea.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.929)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.793)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.708)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.578)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (11.592)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.