Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Glenn Morshower

Preacher 3×7

Preacher 3×7

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Pentru a face public apocalipsa, Jesse, Tulip, Gran'ma și Starr trebuie să lucreze împreună. Cassidy învață să iubească Eccaarius, dar vine la un preț.

Preacher 3×6

Preacher 3×6

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Tulip, Jesse, Jody și TC expediază un plan ambițios pentru a salva viața lui Gran'ma și a lui Tulip. Cassidy explorează o nouă prietenie în New Orleans.

Preacher 3×5

Preacher 3×5

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Pe măsură ce Cassidy intră cu un grup de străini misterioși în New Orleans, Tulip și Jesse se ocupă de impactul unei evadări nereușite de la Angelville.

Preacher 3×4

Preacher 3×4

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Pe măsură ce Jesse ajută la revigorarea afacerii la Angelville, el testează credința lui Tulip și a lui Cassidy în el când Angelville scoate o parte mai întunecată din el.

Preacher 3×1

Preacher 3×1

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Într-un efort de a salva Tulip, Jesse și Cassidy o duc în casa familiei lui Jesse, Angelville. Jesse se reuneste cu oamenii pe care ii temeste cel mai mult: familia sa.

Preacher 3×2

Preacher 3×2

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Disperat să scape de Angelville și de familia lui, Jesse încearcă să creeze o alianță improbabilă cu un adversar familiar.

Preacher 3×3

Preacher 3×3

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna În timp ce Jesse lucrează pentru a-și rambursa datoriile către Gran'ma, Tulip și Cassidy riscă siguranța lor în timp ce își fac propriile planuri să iasă din Angelville.

Preacher 2×3

Preacher 2×3

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse, Tulip și Cassidy primesc un sfat că Dumnezeu ar putea fi în New Orleans. Tulipul ascunde un secret și oprirea lor în New Orleans riscă să o expună.

Preacher 2×4

Preacher 2×4

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse urmărește un plumb și se scufundă mai adânc în căutarea lui Dumnezeu cu Cassidy și descoperim mai multe despre trecutul secret al lui Tulip.

Preacher 2×5

Preacher 2×5

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna După ce am aflat despre relația secretă a lui Tulip, revizuim trecutul stâncos al lui Jesse și al lui Tulip și vedem o parte mai închisă a lui Jesse.

Preacher 2×6

Preacher 2×6

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Sfântul colț al trioului. Jesse face o înțelegere cu ucigașul Cowboy. Jesse cursa pentru a salva Tulip și Cassidy.

Preacher 2×7

Preacher 2×7

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Tulipul se confruntă cu experiența ei apropiată de moarte. Denis îl întreabă pe Cassidy pentru o favoare. Jesse pune la îndoială prețul salvării Cassidy și Tulip.

Preacher 2×8

Preacher 2×8

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse investighează un indiciu proaspăt despre Dumnezeu. Tulipul face prieteni cu un vecin nou, iar noi ne uităm la relația trecută a lui Cassidy cu Denis.

Preacher 2×9

Preacher 2×9

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse primește o descoperire foarte necesară în căutarea lui Dumnezeu. Tulipul continuă să se spire, iar Cassidy face o decizie de schimbare a vieții pentru Denis.

Preacher 2×10

Preacher 2×10

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse se conectează cu o sursă puțin probabilă și află mai multe despre locul unde se află Dumnezeu. Tulipul nu-l poate ierta pe Jesse când află că a mințit-o.

Preacher 2×11

Preacher 2×11

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Misiunea începe să înstrăineze Tulip și Cassidy. Tulipul primește sfaturi despre relația cu Jesse. Cassidy începe să se îndoiască de Denis.

Preacher 2×12

Preacher 2×12

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse, Tulip și Cassidy au lovit un drum în drum și au decis să părăsească New Orleans. Un vechi dușman revigorează și provoacă o schimbare a planurilor.

Preacher 2×13

Preacher 2×13

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse pune la îndoială calea din față. Tulipul descoperă un secret periculos. Cassidy se luptă cu un adevăr dificil.

Preacher 2×1

Preacher 2×1

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse, Tulip și Cassidy încearcă să-l găsească pe Dumnezeu. Trio realizează că sunt urmăriți de un cowboy ucigaș din Iad.

Preacher 2×2

Preacher 2×2

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse, Tulip și Cassidy urmăresc un plumb din Rai. Trioul încearcă să afle cine este Cowboy și de ce încearcă să-i omoare.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×7

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×7

Un om atârnă mort de pe o lampă, aparent ucisă și inexplicabil ignorată de trecători, după ce un politician face o declarație șocantă care încurajează violența. Când un om îndrăznește să pună la îndoială situația, el devine o țintă instantanee.

The Orville 1×2

The Orville 1×2

Când Ed și Kelly sunt înșfăcați de o hologramă a unei nave care se află în pericol și se găsesc în prizonieri într-o copie a unui caz anterior, Alara trebuie să-și intensifice Orville's first command and try a heroic rescue. Între timp, Bortus și Klyden primesc niște știri fericite și totuși neașteptate.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.736)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.819)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.526)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.959)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.