Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Glenn Howerton

A.P. Bio 1×8

A.P. Bio 1×8

A.P. Bio (TV Series 2017– ), Serial online subtitrat în Română Jack află că fosta lui iubită, Meredith, are nevoie de un loc de întâlnire pentru un fond de caritate și are locul perfect: casa lui student Victor. Victor și ceilalți copii sunt inspirați de Jack pentru petrecerea pentru prima dată.

A.P. Bio 1×7

A.P. Bio 1×7

A.P. Bio (TV Series 2017– ), Serial online subtitrat în Română Jack primește o ofertă de la editorul lui Miles pentru a scrie o carte de filozofie care să fie bună, care ar putea fi biletul lui din Toledo. Durbin declanșează accidental o furtună emoțională atunci când dezvăluie că, în timp ce Stef a ales-o pe Mary ca pe un contact de urgență, Mary a ales-o pe Michelle.

A.P. Bio 1×6

A.P. Bio 1×6

A.P. Bio (TV Series 2017– ), Serial online subtitrat în Română Când Jack este atras de mama unui student la o conferință de părinți-profesor, el preface interesul pentru fiul ei; un grup de părinți se plâng la directorul Durbin când observă o piesă de artă studențească controversată din clasa lui Mary.

A.P. Bio 1×5

A.P. Bio 1×5

A.P. Bio (TV Series 2017– ), Serial online subtitrat în Română Jack acceptă fără îndoială să iasă în oraș cu Mary, Stef și Michelle; complexul său de superioritate se dovedește dificil pentru femeile să depășească; principalul Durbin se simte amenințat atunci când Helen se ocupă de el în anunțurile de dimineață ale școlii.

A.P. Bio 1×3

A.P. Bio 1×3

A.P. Bio (TV Series 2017– ), Serial online subtitrat în Română În timp ce principalul Durbin se luptă cu reduceri bugetare, Jack descoperă că elevii lui îl miluiesc - așa că se raliește, făcând o bătălie la vânzarea coșului școlii și ieșind din librărie pentru viață.

A.P. Bio 1×2

A.P. Bio 1×2

 Când Jack își părăsește clasa nesupravegheată, un prejudiciu la studenți declanșează o investigație oficială și îl aterizează pe Jack în "închisoarea profesorului". Un reprezentant agresiv al profesorilor își pune privirile pe domnul Durbin. Entuziasmul studenților pentru un profesor supleant este distrus atunci când aflăm că este Helen.

A.P. Bio 1×1

A.P. Bio 1×1

Jack Griffin își pierde locul de muncă visat și devine profesor de liceu în biologie avansată de plasare în orașul său natal din Toledo, Ohio.

A.P. Bio 1×4

A.P. Bio 1×4

A.P. Bio (TV Series 2017– ), Serial online subtitrat în Română Când Jack intră într-o dispută mică cu președintele consiliului de studenți, situația se escaladează prea mult; Stef vinde machiaj la școală ca o afacere laterală.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.137)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.276)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]