Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Georgina Haig

The Crossing 1×8

The Crossing 1×8

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O descoperire teribilă în tabără duce la arestarea unui suspect improbabil și o mișcare riscantă a lui Jude poate fi singura modalitate de a expune adevărul. Între timp, Reece se află captivă, iar Rebecca cade sub influența lui Naomi într-un mod care ar putea schimba totul.

The Crossing 1×7

The Crossing 1×7

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O descoperire teribilă în tabără duce la arestarea unui suspect improbabil și o mișcare riscantă a lui Jude poate fi singura modalitate de a expune adevărul. Între timp, Reece se află captivă, iar Rebecca cade sub influența lui Naomi într-un mod care ar putea schimba totul.

The Crossing 1×6

The Crossing 1×6

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Jude este forțat să se confrunte cu trecutul său când se întoarce în Oakland pentru a căuta asistență de la un fost coleg. Între timp, Caleb ajunge la Marshall după ce a observat o securitate sporită în jurul taberei; iar Sophie se confruntă cu un pas neașteptat cu planul ei de a ajuta Reece să se reunească cu fiica ei.

The Crossing 1×9

The Crossing 1×9

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O conexiune surprinzătoare a femeii fără adăpost la trecere oferă lui Jude și Nestor răspunsuri cruciale despre ceea ce sa întâmplat cu adevărat la prag. Între timp, influența crescândă a lui Naomi la tabără duce la o confruntare șocantă.

The Crossing 1×5

The Crossing 1×5

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Flashback-urile dezvăluie o legătură bântuitoare între Marshall și migrația timpurie. Între timp, Jude investighează o dispariție misterioasă, iar Sophie îi riscă viața și cariera să o ajute pe Reece să-și salveze fiica.

The Crossing 1×4

The Crossing 1×4

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Disperat să-și salveze fiul, Oliver, dintr-o situație potențial letală, Jude ajunge la Emma cu o cerere care ar putea pune în pericol viața fiecăruia din tabără. Între timp, trecutul secret al Hannei ajunge la lumină, Sophie descoperă ceva neașteptat în lucrarea de sânge a lui Leah, iar Paul dezvăluie o informație șocantă despre migrația anterioară.

The Crossing 1×3

The Crossing 1×3

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Un Reece rănit se confruntă cu urmăritorii săi cu kilometri distanță, iar planul lui Jude de a petrece timp de calitate cu fiul său duce la o încercare terifiantă. Înapoi la tabără, Hannah scapă să-și priveze prima oară lumea exterioară, în timp ce dr. Sophie Forbin ajunge să evalueze amenințarea mai mare prezentată de virusul neobișnuit al lui Leah. Între timp, Emma descoperă informații tulburătoare care îi pun întrebarea la cine lucrează ...

The Crossing 1×2

The Crossing 1×2

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Într-un timp încoace până în anul 2187, Reece găsește Leah, un copil comun Orphan, și merge împotriva cohortelor sale Apex ca să o primească ca pe ea. În zilele noastre, Jude - sperând pentru o soluție pașnică cu federalii - este blindat de intenția misterioasă a echipei negre-ops de a capta Reece prin orice mijloace necesare.

The Crossing 1×1

The Crossing 1×1

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După ce 47 de refugiați se spală în mod misterios într-un oraș mic de pescuit, șeriful local Jude Ellis echipează cu agentul DHS Emma Ren pentru a-și evalua afirmația neobișnuită ... că ei fug de un război în urmă cu 180 de ani. Misterul se adâncește atunci când Jude realizează că unul dintre noii sosiri posedă abilități sporite și reprezintă o amenințare pentru orașul său, punându-i pe cei doi într-un curs de coliziune. Pe ...

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (37.766)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.250)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (11.616)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.609)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (8.679)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.