Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Gabriel Gundacker

Our Cartoon President 1×11

Our Cartoon President 1×11

Our Cartoon President (TV Series 2017– ) , serial animat online subtitrat în Română Președintele nostru de desene animate face o căsătorie cu Melania, în timp ce Don Jr. și Eric rămân în cel mai bun comportament înainte de alegerile din 2018.

Our Cartoon President 1×10

Our Cartoon President 1×10

Our Cartoon President (TV Series 2017– ) , serial animat online subtitrat în Română Președintele încearcă să demonstreze că este omul unui bărbat, aruncând primul teren la un meci de la Washington Nationals, în timp ce Ivanka încearcă să devină o icoană feministă prin deschiderea unei școli pentru fete. Ultimul sezon.

Our Cartoon President 1×9

Our Cartoon President 1×9

Our Cartoon President (TV Series 2017– ) , serial animat online subtitrat în Română Președintele încearcă să-și înfrumusețeze baza evanghelică prin îmbrățișarea creștinismului, în timp ce ginerele Jared Kushner îl îmbrățișează pe Don Jr. și pe religia lui Eric despre trumpianitate.

Our Cartoon President 1×8

Our Cartoon President 1×8

Our Cartoon President (TV Series 2017– ) , serial animat online subtitrat în Română Președintele se lasă liber, în timp ce generalul Kelly este în afara orașului, aruncând o petrecere în urma unei închideri guvernamentale și inspirând liderilor Congresului să aibă o noapte sălbatică într-o cada fierbinte.

Our Cartoon President 1×7

Our Cartoon President 1×7

Our Cartoon President (TV Series 2017– ) , serial animat online subtitrat în Română Președintele încearcă să sporească percepția publicului asupra valorii sale necontestatuale, în timp ce vicepreședintele Mike Pence se luptă cu interesul nou-născut al lui Karen Pence, care a avut loc în materie de bunuri materiale.

Our Cartoon President 1×6

Our Cartoon President 1×6

Our Cartoon President (TV Series 2017– ) , serial animat online subtitrat în Română Președintele se luptă cu mass-media după ce o suprafață video neplăcută a primei doamne Melania își roagă ochii, ducând-o să caute coaching-ul față de secretarul de presă Sarah Huckabee Sanders.

Our Cartoon President 1×5

Our Cartoon President 1×5

Președintele încearcă să depășească premierul canadian Justin Trudeau la prima cină de stat a Casei Albe, în timp ce Don Jr. vede o oportunitate de a-și face un nou prieten.

Our Cartoon President 1×4

Our Cartoon President 1×4

Președintele încearcă să-i recupereze pe Ivanka Trump, susținând inițiativa progresistă a plăților familiale plătite, o mișcare care îi trimite pe cea mai loială co-gazdă a emisiunii de dimineață într-o criză existențială.

Our Cartoon President 1×3

Our Cartoon President 1×3

Președintele se angajează să inverseze orice ultimă realizare a președintelui Obama, în timp ce un drăguț Jared Kushner și un intens Stephen Miller declanșează o prietenie improbabilă.

Our Cartoon President 1×2

Our Cartoon President 1×2

Președintele evită victimele dezastrelor prin recrutarea unei echipe de impersonatori care să-l înlocuiască, în timp ce fiul său Eric dorește să demonstreze că este cu adevărat o parte din familia Trump.

Our Cartoon President 1×1

Our Cartoon President 1×1

Președintele încearcă să-și reînvie ratingurile slabe de aprobare, oferind cel mai mare discurs al Statelor Unite în istorie și întărind relația sa cu Prima Doamnă Melania, numindu-i pasărea națională.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.734)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.812)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.524)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.949)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.