Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Fred Dryer

Crisis 1×6

Crisis 1×6

Când Finley și Dunn se comportă să-i atragă pe rapitori să nu se ascundă cu un dosar CIA ca momeală, Finley se confruntă cu unul dintre răpitorii care doresc să stabilească un scor. Beth Ann se teme de Kyle, în timp ce el descrie o cale de scăpare. Între timp, Meg trădează pe cineva apropiat de ea în schimbul de informații. În altă parte, Widener se conectează cu un lucru misterios pentru a monitoriza complotul lui Gibson.

Crisis 1×7

Crisis 1×7

Profitând de posibilitatea de a vorbi direct cu răpitorul, Finley și Dunn devin unul din părinții misiunii. Între timp, Widener continuă să colaboreze cu TJS pe un plan brutal pentru scoaterea fostului asociat Gibson.

Crisis 1×8

Crisis 1×8

Trebuie să luați măsuri extreme pentru a proteja Meg. Între timp, Gibson se confruntă cu o cerere care ar putea duce la eliberarea unora dintre studenți. Pe măsură ce devine centrul următoarei misiuni părinte, Finley protejează ținta lui Gibson de a fi capturat de un părinte desperat, Jakob Vries, care este și el însărcinat să-l ucidă pe Finley.

Crisis 1×12

Crisis 1×12

Finley se confruntă cu o mișcare eroică în timp ce se află în conac cu răpitorii. Într-adevăr, Beth Ann se termină într-un pericol suplimentar, deoarece o persoană misteră este hotărâtă să se răzbune împotriva lui Gibson.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.587)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.544)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.250)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.451)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.772)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]