Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Frances O'Connor

Troy: Fall of a City 1×7

Troy: Fall of a City 1×7

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Regele Priam își ia viața în mâinile lui pentru a vizita lui Ahile și un armistițiu este de acord, dar o va ține? Helen se confruntă cu o criză personală, deoarece relația ei cu Paris se află sub presiune.

Troy: Fall of a City 1×6

Troy: Fall of a City 1×6

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Troienii primesc un mesaj de la zei și se angajează într-un raid îndrăzneț cu noi aliați. Situația lui Helen rămâne precară. Ahile este provocat să se întoarcă la luptă.

Troy: Fall of a City 1×5

Troy: Fall of a City 1×5

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Parisul este vânat de greci și se întoarce la viața lui anterioară, lăsând Helen fără un aliat în Troia, așa cum ancheta lui Pandarș își strânge impulsul. Troienii încearcă să profite de diviziunile din tabăra greacă.

Troy: Fall of a City 1×4

Troy: Fall of a City 1×4

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Atacul lui Achilles asupra aliatului lui Troy, Cilicia, devastă troienii și pune accent pe Helen. Andromache primește atât vestea bună, cât și rău. O dispută amară izbucnește între Agamemnon și Ahile.

Troy: Fall of a City 1×3

Troy: Fall of a City 1×3

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Cu prinderea grecilor în strângerea orașului, Hector și Paris se îmbarcă într-o călătorie periculoasă către un aliat din apropiere pentru a cere ajutor. Bazându-se unul pe altul pentru testele de supraviețuire și întărește legătura lor, însă o față familiară reapare să-i spună lui Hector adevărul deranjant despre fratele său.

Troy: Fall of a City 1×2

Troy: Fall of a City 1×2

Troy: Fall of a City – Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Elopementul Helen și Paris provoacă haos pentru greci și troieni. Priam și Hecuba dezbat dacă să-l trimită pe Helen înapoi sau să risteze consecințele. Zeita Artemis prezintă Agamemnon cu o dilemă și mai agonizantă.

Troy: Fall of a City 1×1

Troy: Fall of a City 1×1

După o întâlnire fatală cu zeii, viața tânărului păstor Paris se schimbă pentru totdeauna. La jocurile din orașul Troy descoperă ceva extraordinar, iar într-o excursie spre Sparta, se îndrăgostește de consecințe imprevizibile și profunde.

Cleverman 2×4

Cleverman 2×4

Koen se teme că puterile sale se diminuează. Darana este înspăimântată de acțiunile lui Jarli. Waruu află informații vitale despre nulla nulla.

Cleverman 2×3

Cleverman 2×3

Koen crește la putere și înțelegere, petrecând timp cu unchiul Jimmy. Între timp, Waruu descoperă o creatură nouă periculoasă și este condusă de o poveste veche către o substanță despre care crede că poate învinge pe Cleverman.

Cleverman 2×5

Cleverman 2×5

Koen vizează baza de putere a lui Waruu și îl confruntă, cerând închiderea Clinicii de Incluziune. Waruu este neintimidat deoarece crede că are o armă foarte specială. Slade are ADN-ul părului Waruu testat și este uimit de rezultate.

Cleverman 2×6

Cleverman 2×6

Alegianțele sunt testate când Jarli ia măsuri în oraș. Waruu posedă singurul lucru care îl poate omorî pe Koen.

Cleverman 2×1

Cleverman 2×1

Koen trebuie să unească oamenii păroși și umani din zonă, care s-au risipit și au dispărut în oraș după demolarea casei lor.

Cleverman 2×2

Cleverman 2×2

Waruu ocupă o poziție în guvern pentru Inițiativa de Incluziune. Koen promite să facă tot ce poate pentru a ajuta pe cei cu părul.

Cleverman 1×1

Cleverman 1×1

O serie de atacuri violente inexplicabile în oraș sunt învinovățuite de cei care au descoperit recent "părul", care trăiesc și trec printre noi, fără să știm ce înseamnă.

Cleverman 1×2

Cleverman 1×2

Koen este uimit de noile sale puteri ciudate. Căutând răspunsuri, se îndreaptă spre Zona. Aunty Linda își dă seama că există un nou Cleverman.

Cleverman 1×3

Cleverman 1×3

Problemele la Centrul de Contencios creează o panică mai mare; în timp ce atât Waruu cât și Koen resping oferta lui Slade de a ajuta într-un laborator misterios.

Cleverman 1×5

Cleverman 1×5

Charlotte este de acord cu o ultimă încercare de FIV la o clinică care oferă noi tehnologii. Slade îi oferă lui Waruu o afacere pe care se luptă să o refuze.

Cleverman 1×4

Cleverman 1×4

Producătorii de aur sunt acuzați de moartea continuă. Pe măsură ce tensiunea se ridică, Waruu cere Koenului să-și folosească puterile Cleverman pentru a opri crimele.

Cleverman 1×6

Cleverman 1×6

În timp ce autoritatea de constrângere se pregătește să elibereze orașul de păr, Koen trebuie să se confrunte în sfârșit cu destinul său ca Cleverman.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.140)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.291)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]