Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Fola Evans-Akingbola

Siren 1×9

Siren 1×9

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Donna vine pe țărm împreună cu alți doi membri ai coloniei ei pentru ai aduce pe Ryn înapoi acasă. Cand sirenele incepe din nou sa faca ravagii in intreg orasul, Dale incearca sa-i opreasca o data pentru totdeauna.

Siren 1×8

Siren 1×8

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Bristol Cove plânge o pierdere pentru ca Ryn să experimenteze o nouă emoție umană.

Siren 1×7

Siren 1×7

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Când Ben și Maddie participă la gala mamei sale de strângere de fonduri, un oaspete neașteptat apare și oferă să pună capăt pescuitului excesiv care amenință viețile sirenelor din Bristol Cove.

Siren 1×6

Siren 1×6

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Când Ben și Maddie participă la gala mamei sale de strângere de fonduri, un oaspete neașteptat apare și oferă să pună capăt pescuitului excesiv care amenință viețile sirenelor din Bristol Cove.

Siren 1×5

Siren 1×5

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ben începe să investigheze un exces de pescuit supus, în timp ce Decker își face eforturile să-și găsească sirena scăpată și arată adevărata amploare a influenței sale.

Siren 1×4

Siren 1×4

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Când instalația militară se află în alertă, Chris reușește să scape, dar el nu este singurul care iese.

Siren 1×3

Siren 1×3

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Dale și ancheta poliției locale începe să îndrepte direct spre Ryn, între timp căutarea lui Xander și a lui Calvin pentru Chris se încălzește atunci când găsesc asistenta care lucrează la buncărul militar.

Siren 1×1

Siren 1×1

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Orașul de coastă Bristol Cove, odată cunoscut pentru că este acasă la sirene, este întors cu susul în jos cu sosirea unei fete misterioase.

Siren 1×2

Siren 1×2

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ben și echipajul din The North Star descoperă un dispozitiv care emite un sunet ciudat. Între timp, Ryn găsește un adăpost în casa experților folclorici locali.

Game of Thrones 6×1

Game of Thrones 6×1

Soarta lui Jon Snow este dezvăluită. Daenerys întâlnește un om puternic. Cersei își vede fiica încă o dată.

Game of Thrones 6×4

Game of Thrones 6×4

Tyrion face o înțelegere. Jorah și Daario fac o sarcină dificilă. Jaime și Cersei încearcă să-și îmbunătățească situația.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.140)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.298)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]