Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Floriana Lima

Lethal Weapon 1×18

Lethal Weapon 1×18

Riggs face o descoperire șocantă despre moartea lui Miranda care îl conduce înapoi la cartel într-o căutare frenetică a răspunsurilor. Disperarea lui sălbatică îl lasă pe Murtaugh rupt între angajamentul față de partener și angajamentul său față de familia sa.

Lethal Weapon 1×9

Lethal Weapon 1×9

Întreaga sărbătoare o sălii de vacanță este tăiată când sunt chemați să examineze o crimă nemilos.

Lethal Weapon 1×7

Lethal Weapon 1×7

Riggs și Murtaugh privesc uciderea unui expeditor de modă din LA și descoperă o operațiune subterană DEA. În alte evenimente, cu Trish și cu copiii departe, Murtaugh merge pe un "bender", iar Riggs are vise tot mai reale despre Miranda.

Lethal Weapon 1×6

Lethal Weapon 1×6

Investigarea crimei unui tânăr model îl conduce pe Riggs și pe Murtaugh la una dintre cele mai bogate familii ale lui LA, iar Riggs este zdruncinat atunci când un vechi prieten al soției sale este, de asemenea, legat de caz. Înapoi la domiciliu, Murtaugh este șocat să descopere că fiica lui trimite fotografii frumoase prietenului ei nou.

Lethal Weapon 1×3

Lethal Weapon 1×3

Cercetările lui Riggs și Murtaugh despre un cartel de droguri îl reunesc pe Murtaugh cu fostul său TO Riggs, evitând realitatea morții lui Miranda, deturnându-se cu vicii din afară. Murtaugh și Trish se străduiesc să găsească singur timp.

Supergirl 3×5

Supergirl 3×5

Morgan Edge îi învinovățește pe Lena pentru copiii care se îmbolnăvesc de otrăvirea cu plumb.

Supergirl 3×4

Supergirl 3×4

Kara investighează un nou grup secret, al cărui lider, Thomas Coville, are o legătură misterioasă cu Supergirl. Între timp, Samantha simte că o lasă pe Ruby în jos.

Supergirl 3×2

Supergirl 3×2

Un hoț cu puteri psihice atacă orașul național și se dovedește a fi un adversar formidabil pentru Supergirl.

Supergirl 3×1

Supergirl 3×1

Kara deals with the loss of Mon-El by focusing her energy on being Supergirl and concentrating on a mysterious new threat. Alex confesses a secret to Maggie. A citizen of National City has a mysterious connection to Kara. Lena makes a bold move.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.782)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.039)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.558)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.531)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.315)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.