Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Fiona Shaw

Killing Eve 1×6

Killing Eve 1×6

  Season 1 2018 | 8 de episoade Sezonul 1 al filmului serial Killing Eve a fost difuzat în premieră pe data de 8 Mai 2018.

Killing Eve 1×5

Killing Eve 1×5

Killing Eve (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După ce a supraviețuit unui apel teribil de aproape cu Villanelle, Eva are acum momeala înconjurată într-o casă sigură și bâzâie. Ei au o ocazie interesantă de a culege informații și de a deschide acest lucru. Season 1 2018 | 8 de episoade Sezonul 1 al filmului serial Killing Eve a fost difuzat în premieră pe data de 8 Mai 2018.

Killing Eve 1×4

Killing Eve 1×4

Killing Eve (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Intel din Berlin dă dovadă de existența unui mol, care îi determină pe Eva să își desfășoare prima operațiune de supraveghere. Între timp, Villanelle este trimis în Anglia pentru a elimina un membru al British Intelligence. Villanelle se întreabă, ar putea fi Eva? Între timp, Eva, în turbulențe emoționale, știe acum cât de mari sunt mizele. Season 1 2018 | 8 de episoade Sezonul 1 al filmului serial Killing Eve a fost difuzat în premieră ...

Killing Eve 1×3

Killing Eve 1×3

Killing Eve (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Când Villanelle ucide un colonel chinez la o clinică în Berlin, Eve și Bill se deplasează pentru a investiga. În timp ce Eve și Bill alungă o serie de premii promițătoare, Villanelle se bucură de pisica și de mouse-ul apropierii lor. Dar, pe măsură ce se apropie mai mult, Eva își dă seama că este mult mai mult decât un joc. Season 1 2018 | 8 de episoade Sezonul 1 al filmului serial Killing Eve ...

Killing Eve 1×2

Killing Eve 1×2

Killing Eve (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat În urma misiunii sale recente, Villanelle este obligată să ia o pauză. Niciodată nu se poate face așa cum i sa spus, ea continuă cu următoarea misiune, indiferent. Eve are o ocazie de vis să se alăture unei unități MI6 secrete ce îi urmărește pe Villanelle și organizația umbroasă la care lucrează. Season 1 2018 | 8 de episoade Sezonul 1 al filmului serial Killing Eve a fost difuzat în premieră pe data de 8 ...

Killing Eve 1×1

Killing Eve 1×1

Killing Eve (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ofițerul de securitate MI5, Eve Polastri, este plictisit în slujba ei și dorește o viață mai interesantă. Atunci când un om politic rus este ucis, Eva are sarcina de a proteja singurul martor și în curând se află pe un curs de coliziune cu asasinul violent și extraordinar, Villanelle. Season 1 2018 | 8 de episoade Sezonul 1 al filmului serial Killing Eve a fost difuzat în premieră pe data de 8 Mai 2018.

Emerald City 1×1

Emerald City 1×1

În căutarea mamei sale, Dorothy Gale este adusă într-o tornadă și aterizează într-o lume mistică în care domnitorul puternic al unui regat se confruntă cu mânia vrăjitoarelor și cu o forță mitică.

Emerald City 1×2

Emerald City 1×2

Dorothy găsește un soldat cu amnezie și un bărbat care încearcă să-i ajute pe cel mai bun prieten al său. Între timp, Glinda și West își spun rămas bun de la sora lor căzută.

Emerald City 1×4

Emerald City 1×4

O fată pierdută îl găsește pe Dorothy și pe Lucas. Între timp, Wizard-ul își exercită puterea asupra locuitorilor unui sat și Jack merge pe o nouă cale în urma unei experiențe care schimbă viața.

Emerald City 1×3

Emerald City 1×3

Vrăjitorul trimite gardieni să o omoare pe Dorothy. Între timp, puterea vrajitoarelor se intensifică pe măsură ce Vrăjitorul își pierde controlul; iar Tipul și Jack caută un leac în orașul Ev.

Emerald City 1×8

Emerald City 1×8

Când Dorothy și Lucas ajung la castelul din Glinda, reclamă ceva pentru care a căutat. Vrăjitorul se îndreaptă spre Regatul Ev pentru a-și construi arsenalul de arme. Între timp, Occidentul folosește o magie periculoasă pentru a ajuta pe Sfat să se reconecteze cu trecutul ei. În Regatul lui Ev, Jack încearcă să-și găsească locul în viața lui Langwidere.

Emerald City 1×6

Emerald City 1×6

Confruntarea lui Dorothy cu Wizard-ul o apropie de descoperirea adevărului despre trecutul ei. Lucas merge foarte mult pentru a-și recupera memoria, chiar dacă înseamnă alianță cu Occidentul. Vrăjitorul își planifică planul cu Langwidere să se pregătească pentru lupta care va veni.

Emerald City 1×7

Emerald City 1×7

Vrăjitorul lansează un atac asupra unui sat, deoarece puterea lui este amenințată, iar el îi invită pe West să ajute. Între timp, Dorothy și Lucas se luptă să țină Silvie în siguranță, iar Langwidere se luptă cu noua sa autoritate, deoarece relația ei cu Jack devine complicată.

Emerald City 1×5

Emerald City 1×5

West interoghează Dorothy folosind câteva metode fermecate. Vrăjitorul caută ajutor din partea Regatului Ev, deoarece intenționează să construiască un arsenal de arme. Lucas își poate recupera amintirile datorită unei vechi cunoștințe.

Emerald City 1×10

Emerald City 1×10

Sfat și Occidentul sosesc în Emerald City în căutarea răzbunării. Cu o încredere reînnoită, Dorothy se confruntă cu Vrăjitorul și luptă pentru a salva Oz de domnia lui opresivă. Între timp, Glinda își aduce puterea pe câmpul de luptă ca pe amenințarea Beast Forever.

Emerald City 1×9

Emerald City 1×9

Pe masura ce vrajitorul soseste in Regatul Ev, o negociere intensa poate duce la o indoiala cu Langwidere. Dorothy și Lucas se găsesc pe laturile opuse. Între timp, Jack ia o decizie care poate avea consecințe mortale. În altă parte, Sfatul și Occidentul își solidifică legătura și își înalță o bătălie de-a lor.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.592)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.736)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.266)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.455)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.773)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]