Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Fiona Hogan

The Magicians 2×11

The Magicians 2×11

Quentin și Julia fac o călătorie dificilă; Eliot se confruntă cu catastrofa monumentală în Fillory; Margo încearcă să remedieze afacerea rea ​​pe care a făcut-o; Penny găsește un nou aliat.

The Magicians 1×10

The Magicians 1×10

Penny călătorește în lumea Neitherlands, iar Quentin și Alice lucrează împreună ca să-l salveze. Julia se alătură unui grup eclectic de magicieni.

The Magicians 1×11

The Magicians 1×11

Quentin și ceilalți învață magia luptei și se pregătesc pentru un showdown în Fillory. Julia și Kady se angajează într-o misiune cu comercianții liberi.

The Magicians 1×12

The Magicians 1×12

Studenții se trezesc la amintiri și la regret după o noapte de băut; Penny îi reamintește tuturor că viața lor depinde de a ajunge în The Neitherlands.

The Magicians 1×13

The Magicians 1×13

Quentin și Julia ajung în Fillory și încearcă să ajungă din urmă cu grupul, care este cu peste 70 de ani înaintea lor, în căutarea lui The Beast.

Travelers 2×5

Travelers 2×5

O boală mortală se răspândește în întreaga lume, iar călătorii trebuie să ajungă la partea de jos de unde a venit și cum să o oprească înainte de a fi prea târziu.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.576)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.187)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.960)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.443)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.767)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]