Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Finn Carr

Alexa & Katie 1×1

Alexa & Katie 1×1

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Planul lui Alexa de a-și ascunde cancerul de la colegii ei și de a începe liceul ca oricine altcineva este absolut posibil ... până când începe să-și piardă părul.

Alexa & Katie 1×2

Alexa & Katie 1×2

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Fetele vin cu o soluție colorată pentru a menține diagnosticul lui Alexa sub baghete. Dar Dave are probleme să se adapteze la noul aspect al fiicei sale.

Alexa & Katie 1×3

Alexa & Katie 1×3

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Există un zvon care trece prin școală că cineva din clasă are cancer. Katie încearcă pentru echipa de baschet și Lori începe să lucreze din casă.

Alexa & Katie 1×4

Alexa & Katie 1×4

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Alexa iese din drum pentru a dovedi că nu poate fi pedepsită. Jennifer îl surprinde pe Jack cu un campagiu în curtea din spate, dar are un timp greu să-l facă să deconecteze.

Alexa & Katie 1×5

Alexa & Katie 1×5

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După aterizarea conducerii în jocul școlii, stânga lui Katie se întreba dacă ea a câștigat-o. Jennifer îi întreabă pe Lucas să se așeze.

Alexa & Katie 1×6

Alexa & Katie 1×6

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Acum, că secretul lui Alexa este în afara, toată lumea este insuportabilă - chiar și Gwenny. Jennifer și Jack se invită să privească seria World Series.

Alexa & Katie 1×7

Alexa & Katie 1×7

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Să te pup sau să nu te săruți? Noua viață a lui Katie ca scenaristă îl simte pe Alexa puțin lăsată. Jennifer îl acuză pe Lori de furtul ei.

Alexa & Katie 1×8

Alexa & Katie 1×8

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Alexa are un sistem atât de mare de sprijin la spital încât Katie nu este sigură de unde stă. Lori pours anxieties ei în copt.

Alexa & Katie 1×9

Alexa & Katie 1×9

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Doctorii îl ordon lui Alexa să rămână acasă, dar poate încă să vină la școală - pe un iPad. Jennifer lucrează ore suplimentare pentru a-i convinge pe Jack că treaba lui e rece.

Alexa & Katie 1×10

Alexa & Katie 1×10

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Alexa insistă să gătească cina de Ziua Recunostintei, dar Lori are probleme să lase drumul. Katie este disperată să se conecteze cu tatăl ei la un nivel mai profund.

Alexa & Katie 1×11

Alexa & Katie 1×11

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Dave nu poate aștepta să-i arate lui Lucas alma mater. Și cu familia ei plecată pentru week-end, Alexa e gata să încalce toate regulile.

Alexa & Katie 1×12

Alexa & Katie 1×12

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Lucas îi așteaptă pe "fratele" acum, că Dylan și Alexa se dau afară. Datele lui Dave detectează o pisică ... și nu se înșeală.

Alexa & Katie 1×13

Alexa & Katie 1×13

Alexa & Katie (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Alexa primul dans de liceu este chiar la colț. Dar o epidemie de gripa riscanta inseamna ca nu ar fi capabila sa mearga.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.670)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.828)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]